До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Макіяж дня: жовто-блакитний face art від всесвітньо відомої візажистки

Візажистка Руті Барон демонструє beauty-образ в наївному стилі, який ще раз підтверджує: макіяж більше не закінчується територією стрілок або помади, а самовираження простягається далеко за межі звичних засобів та прийомів.

Руті Барон 27 років, в її Інстаграм – 100 тис. підписників. Руті завжди привносить свіжий, наївний погляд на beauty-образи. Один з її дописів – про зелені тіні, нанесені у незвичний спосіб. Референси можна було б пригадувати довго, – і це цікава вправа на креативне мислення, – проте, візажистка полегшила роботу аудиторії та зазначила "першоджерело". Це брокколі.

Реклама

Щоденні макіяжі Руті Барон сповнені іронії та закоханості в життя, і це дуже здорова опозиція по відношенню до гіперболізовано-перфектних образів, поціновувачки яких – сестри Кардаш'ян.

Макіяж Руті – це не банальне слідування правилам. Втім, він має компліментарний вигляд та може бути повторений в реальному житті. Хоча б заради того, щоб побачити власну усмішку в дзеркалі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.