До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Макіяж для засмаглої шкіри: натхнення і відповідні засоби

Завжди вважалося, що красу засмаглої шкіри найкраще підкреслюють коштовності — або макіяж з дорогоцінним блиском. Все так, але що буде, якщо використати матові текстури і чорний колір?

Шовкова сукня, прикрашена камінцями, Celine. Засіб для сяяння обличчя і шкіри навколо очей L'intemporel Blossom Rosy Glow. Tональнаа основа-бальзам Teint Couture City Balm № N200. Розсипчаста пудра Prisme Libre № 2. Олівець для брів № 1 Brunette. Підводка Disturbia № 1 Black; туш Disturbia № 1 Black; бальзам для губ Le Rose Perfecto № 1; усе – Givenchy.

Нагадаємо: засмага природного походження — злочин проти краси і здоров'я шкіри. Гід щодо автозасмаги шукайте тут.

Реклама

Цей олівець з'явився завдяки закулісному досвіду креативного директора Dior з макіяжу Пітера Філіпса. Особливий склад олівця забезпечує легке ковзання шкірою і допомагає створити яскраву матову лінію одним рухом — насичена, пігментована, вона тримається на шкірі до 24 годин.

Стійкий олівець-підводка Diorshow 24H Stylo Matte Black, Dior

Нова водостійка туш витримає танці, сльози і басейн. Має вражаючу здатність фіксувати вигин вій, навіть якщо нанести її одним шаром. Але шари можна додавати протягом дня, а для вечірнього макіяжу — створити модний clumpy-ефект, спрямовуючи щіточку перпендикулярно до зіниці і рухаючись від коренів вій до кінчиків.

Туш Mascara Infinito Extra Black Waterproof, Collista

Туші британського бренду STUDIO | 10 має безліч спецефектів. Вона живить вії, доглядає за ними, подовжує і стимулює зростання завдяки комплексу Capixyl у її складі, а також надає обсягу, еластичності та блиску завдяки оліям жожоба та арганового дерева.

Туш для вій 6-в-1 Perfect Lash, STUDIO | 10

Тіні Ombre Première Laque наче обрамляють очі рідким металом. По всій верхній повіці їх можна розподіляти аплікатором, який додається у комплекті, або ж — розтушовувати пальцями. А креативний директор Chanel по макіяжу Лючія Піка радить спробувати ще один спосіб — наносити тіні точково, як хайлайтер.

Рідкі тіні з металевим блиском Ombre Première Laque, Chanel

У хайлайтера шовкове покриття і невагома текстура без тальку. Пігменти і перламутрові мікрочастинки підсвічуються і м'яко вловлюють та відбивають світло. Золотистий відтінок особливо гарний на засмаглій шкірі.

Хайлайтер Teint Couture Shimmer Powder No. 02 Shimmery Gold, Givenchy, лимитированный выпуск

Фото: Julia Champeau @ArtList

Стиль : Florie Vitse @ArtList

Прически : Yann Fernandez @ArtList

Макияж : Céline Martin @ArtList

Модель : Joana Cortes @Supreme Management

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.