До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Туш на літо: три головні новинки

Вибираємо найкращу туш, яка не підведе в ці спекотні літні дні

Picture Credit: Chanel
Chanel

Chanel були першими, хто використав 3D-принтер для масового виробництва б’юті-засобів: за допомогою нових технологій створили пензлик туші Le Révolution Chanel. У новій туші для подовження й збільшення об’єму вій Le Volume Stretch de Chanel пензлик гнучкий і порожнистий. Якби не його веретениста форма, він був би як стик для видування мильних бульбашок.

Реклама
Туш для подовження та збільшення об’єму вій Le Volume Stretch de Chanel, Chanel

Але подібно до того, як у разі відомої вправності можна видути бульбашку будь-якого розміру, так само й з тушшю: можна подовжувати вії й надавати їм об’єму до нескінченності. Допомагає й формула — пластична, з додаванням ефірної олії жожоби й латексної плівки.

Туш для подовження та збільшення об’єму вій Le Volume Stretch de Chanel, Chanel
Dior

Dior і далі ділиться досвідом, накопиченим за час роботи на бекстейджі своїх шоу. Нова туш Diorshow Iconic Overcurl (з’явилася в травні) дає змогу створити макіяж з драматичним ефектом: густі вигнуті вії, які кидають тінь.

Picture Credit: Dior

Пензлик конструювали, надихаючись формою керлера для завивання вій, а формулу збагатили полімерами, які дають змогу зберегти красу макіяжу на весь день без огляду на температуру за вікном.

Туш для збільшення об'єму з підкручувальним ефектом Diorshow Iconic Overcurl, Dior
Guerlain

Головна червнева новинка Guerlain — туш з ефектом об’єму Mad Eyes. Пензлик зробили з м’якого волокна й сконструювали в такий спосіб, щоб щільність вій можна було підсилювати з кожним змахом.

Туш Mad Eyes, Guerlain

Обіцяють, що після місяця використання власні вії стануть довшими й товщими — все завдяки дбайливим інгредієнтам у складі: екстракт бавовни розгладжує поверхню вій, D-пантенол допомагає зберегти вологу в кожній вії.

Picture Credit: Guerlain

Формула — стійка, аромат — чудовий: білий мускус, жасмин, троянда, малина й персик. Обличчя новинки — топмодель, беззмінна муза Дому Наталія Водянова.

Picture Credit: Guerlain

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.