До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Makeup і котики: 4 б'юті-образа на всі випадки літа

4 образа 4 ідеї макіяжу для різних приводів. Зізнаємося, ми любимо цю зйомку не тільки через сам лише макіяж.

Nude Look

Тілесна помада, персикові рум'яна і волосся, укладене м'якими локонами. Це навряд чи інстаграмний макіяж, але просто повірте: в реальному житті він доречний і легкий. Необхідні засоби краще шукати в сезонних колекціях макіяжу, до прикладу, Chanel.

Реклама
На губах: Помада Rouge Allure Séduisante, Chanel. Пуловер, Stella McCartney
Red Alert

Нова соціальна норма маски в громадських місцях ледь не позбавила нас любові до помади. Коли карантинні обмеження позаду, так приємно знову приміряти зухвалий, безкомпромісний червоний.

Губи: Помада Lip Velvet, №429 Military Red, Burberry. Сукня, Givenchy. Браслет, Hermès
60-ті

Було б перебільшенням сказати, що на подіумах знову повсюдно цитують 60-ті. Можливо, ці образи просто стали класикою. А може, ми просто зачаровані колекцією Демни Гвасалії для Balenciaga Couture 2021/22 (нагадаємо, останній кутюрний показ Дому відбувся в 1968-му). М'які стрілки-банани в поєднанні з соковитою помаранчевою помадою і локонами, як у Джейн Біркін, оммаж епосі, коли творили великі дизайнери.

Губи: Помада Lip VIP Guest List, sleek Makeup, Матова помада Lip Velvet відтінку Coral Orange, Burberry. Сукня, вінтаж. Годинник, Hermès
Потрібне підкреслити

Обводити очі уздовж контура зухвалий прийом, про який регулярно нагадують б'юті-образи на шоу Dior і макіяж Біллі Айліш.

Губи: помада Bare Bling Lipstick, МАС; очі: набір тіней для повік L'Amour, Toujours L'Amour Eyeshadow Palette, NARS. Тренч, Paco Rabanne

Підготовка шкіри: олія для обличчя Plum Oil, Oden France

Тональна основа Ultra Wear Camouflage Beige Porcelaine, Lancôme

Пудра Wowder G11, Glossier

Брови: засоби з набору Boy Brow + Brow Flick, Glossier

Туш Go Big Or Go Home, KVD

Фото: Mary Brown

Стиль: Mathilde Fouquet

Макіяж: Ludivine Francois

Модель: Rebecca @metropolitanmodelsgroup

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.