До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Big Little Accents: головні beauty-тренди зими

Головні beauty-тренди зими — вологе мерехтіння, рожеві рум'яна, м'які брови, жмутки та smokey eyes — напрочуд гарно вписуються в сьогодення і можуть слугувати основою святкових образів. Адже останні не обов’язково вимагають яскравих відтінків або насиченого макіяжу. Іноді акценти працюють набагато ефектніше.

Ніжні рум'яна та вологі повіки

Сукня з вовни букле, Lanvin
Макіяж: тональна основа-сироватка Capture Totale Super Potent, консилер Dior Backstage Flash Perfector, рум’яна Dior Backstage відтінку Rosy Glow, бальзам для губ, що пробуджує колір, Dior Lip Glow Reviver Balm №007 Raspberry, туш Diorshow Iconic Overcurl, все — Dior

Рум'яна святкують тріумфальне повернення. Вони мають неймовірну здатність підсвічувати обличчя та надавати йому свіжості, тому це засіб, який необхідно цього сезону мати в косметичці.

Реклама

Almost Nude Makeup

Ліворуч: Шкіряний топ, Marc Jacobs
Тональна основа для обличчя і тіла Dior Backstage Face and Body Foundation, бальзам для губ Dior Addict Lip Glow відтінку Universal, нанесений на вилиці та спинку носу, все — Dior

Цей макіяж міг би вважатися повсякденним, якби не бліки, які візажистка нанесла на вилиці та спинку носу, використовуючи при цьому всього один засіб для трьох ділянок: бальзам для губ.

М'які брови

Тональна основа для обличчя і тіла Dior Backstage Face and Body Foundation, туш для брів Diorshow On Set Brow відтінку
Dark Brown, все — Dior

Худа Каттан бере паузу: в моді знову м'які природні брови без надмірного підкреслення. Головна порада візажистів — орієнтуватися на форму, яку створила природа. Якщо після вправ з пінцетом важко відслідкувати першоджерело, беріть до brow-майстра свої дитячі фото.

Smokey Eyes

Прикраси, Christina Caruso
Тональна основа для обличчя і тіла Dior Backstage Face and Body Foundation, консилер Dior
Backstage Flash Perfector, автоматичний олівець для брів Diorshow Brow Styler, тіні Diorshow 5 Couleurs відтінку Rouge Saga,
водостійка туш Diorshow, олівець для очей Diorshow On Stage Crayon, все — Dior

Smokey Eyes, які винайшла головна візажистка Armani Beauty Лінда Кантелло (Лінда, до речі, принципово не має інстаграму), — завжди в моді. Це офіційно: ще не було сезону, коли smokey були б поза трендами. Додатковий аргумент на їхню користь: це найпростіший макіяж навіть для початківців — будь-які неточності в нанесенні лише додають образу шарму.

Синій металік

Тіні з набору Diorshow 5 Couleurs відтінку Denim, водостійка туш Diorshow, все — Dior

Зазвичай голубі та сині відтінки в макіяжі радять тим, у кого карі очі. Втім, синій в обрамленні сріблястого чудово працює з голубими очима. Варто один раз спробувати.

Небанальні стрілки

Тональна основа для обличчя і тіла Dior Backstage Face and Body Foundation, консилер Dior Backstage Flash Perfector,
водостійкий олівець для очей Diorshow 24H Stylo waterproof Eyeliner, туш для брів Diorshow On Set Brow відтінку Dark Brown, все — Dior

Паралельні стрілки, які нагадують радше про полотна Матісса та Пікассо, ніж про роботи художників з макіяжу, — чудовий прийом, який виводить святковий образ на нову висоту. Щоб стрілки трималися довше, скористайтеся базою під тіні, яку злегка припудріть. Якщо у вас жирна шкіра повік, вибирайте водостійкі формули підводок.

"Дракон"

Тональна основа для обличчя і тіла Dior Backstage Face and Body Foundation, консилер Dior Backstage Flash Perfector,
водостійка туш Diorshow, туш для брів Diorshow On Set Brow, все — Dior

2024 — рік зеленого дракона за китайським календарем. Втім, Дракон — це трохи більше, ніж міфічне створіння. Карл Густав Юнг вважав дракона одним з архетипів, а стіни старовинних храмів прикрашали зображення крилатих чудовиськ. Зачіска, в якій волосся зібрано в кілька жмутків вдовж потилиці до шиї, створює казковий настрій, не заходячи на територію екстравагантності.

Фото: Kolby Knight;
Стиль: Charlie Ward;
Макіяж: Magdalena Major з використанням Dior Beauty;
Зачіски: Timothy Aylward
з використанням Oribe Hair Care

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.