До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як малювати стрілки: відеоурок візажиста Vogue

Коли джерел натхнення все меншає, серіали переглянуто, а подкасти прослухано, саме час шукати натхнення в земних утіхах. Макіяж — одна з них. Спеціально для vogue.ua українські візажисти створили мінівідео, у яких демонструють, як створювати прості й ефектні образи: малювати стрілки, наносити рум’яна, скульптурувати обличчя. Продовжує проєкт Віталія з інструкцією, як малювати стрілки. Робити макіяж з глітером вчимося тут, наносити бронзери — тут.

Blumarine

Стрілки не виходять з моди. Цього році їх знову було багато на подіумах: від Dior до Blumarine. Намалювати акуратні стрілки нескладно, потрібен правильний інструмент. Givenchy Disturbia, підводка цього року, — з таких. У неї дуже зручний фетровий наконечник, тоненький, але досить щільний. Малювати нею — сама насолода.

Реклама
Liner Disturbia, Givenchy

Але є й професійні хитрощі. Подивіться це відео, яке зняла Віталія @vitaliamua, щоб завжди малювати ідеальні стрілки. "Макіяж з акцентом на очі — найактуальніший у нинішній ситуації", — каже візажистка.

Покрокова інструкція

1. Для стійкості стрілок обов’язково готуємо рухому повіку: використовуємо базу для повік. Можна нанести трохи консилера й злегка припудрити.

2. Визначаємо кут підняття стрілки.

3. Стежимо за симетрією.

4. Малюємо тонкий хвостик, візуально продовжуючи нижню лінію росту вій.

5. Проводимо верхню лінію від хвостика до середини повіки.

6. Пропрацьовуємо міжвійчастий простір.

7. Поправляємо вади й домагаємося ідеальної форми за допомогою маленького плаского синтетичного пензлика й консилера.

8. Злегка відтіняємо нижню повіку.

Готово!

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.