До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сяяння: як зробити макіяж із глітером

Коли джерел натхнення все менше, серіали переглянуто, а подкасти прослухано, саме час шукати натхнення в земних радощах. Макіяж — одна з них. Спеціально для vogue.ua українські візажисти створили мінівідео, у яких демонструють, як створювати прості й ефектні образи: малювати стрілки, наносити рум’яна, скульптурувати обличчя. Відкриває проєкт Терезка Фрас з відеоінструкцією на важливу наболілу тему: як наклеїти глітер.

Valentino

З глітером завжди складно: на показах він здається нереально прекрасним, макіяж негайно хочеться повторити. Але до практики справа так і не доходить. Ну, по-перше, де його брати? По-друге, як його закріплювати, щоб він не відвалився в найневідповідніший момент? Ну й по-третє: наскільки доречно блищати? Терезка Фрас, яку карантин застав у Лос-Анджелесі, знайшла відповіді на всі ці питання.

Реклама

"Цей образ — про те, як довкілля й природа впливають на нас. Я закінчила цей макіяж і вийшла на балкон, щоб зловити якомога більше світла, лягла на поруччя й побачила в кінці вулиці розквітлу сакуру, пелюстки якої вітер ліниво ганяв незайманим асфальтом", — говорить Терезка.

How To

Перед тим, як вправлятися із сяйливими текстурами й засобами, краще підготувати обличчя. Спочатку Терезка базово підготувала шкіру (База The Silk Canvas, Tatcha; бальзам для губ, Burt's Bees; тон Oil Free Tinted Moisturizer, консилер Secret Camouflage, все — Laura Mersier; у Т-зоні — пудра Young Blood. Брови: фіксатор для брів TaUT Perfect Brow Control і маркер Lime Crime). Потім пропрацювала форму очей за допомогою MAC Рaint Рot у відтінку Ground Works, шкірі на повіках додала легкого сяйва за допомогою палетки Tom Ford Nude Dip, завила вії керлером Kevyn Aucoin. Пофарбувала вії тушшю Blinc, підтягла очі до скронь за допомогою тейпів і використала блиск для губ Fenty Glow, Fenty Beauty.

Терезка Фрас
Блискучі поради

1. Нанесіть кремовий бронзер на вилиці, щоки й перенісся (у Терезки бронзер RMS Beauty відтінку Buriti Bronzer).

2. Нанесіть кремовий хайлайтер (наприклад, Peach Luminizer, RMS Beauty) на найвищі зони обличчя.

3. Нанесіть рум’яна (наприклад, Cloud Paint, Glossier) на яблучка щік, перенісся й трохи — на повіки.

4. Закріпіть сухими рум’янами (у Терезки — Surrat у відтінку Cherubique).

5. Щоб надати шкірі ефекту glass skin, нанесіть на випнуті зони обличчя хайлайтер у стику (у візажиста — Glow Stick Supergoop SPF 50).

6. Приклейте в хаотичний спосіб дрібні стрази з канцелярської крамниці. Shine bright.

Кілька образів для натхнення з весняно-літніх показів.

<b>глиттер terezka</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.