До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як намалювати ідеальні стрілки: покроковий гід від зоряного візажиста

Зоряний візажист Даніель Чінчілла розповів, як намалювати ідеальні стрілки в стилі Аріани Гранде, Тейлор Свіфт і Одрі Хепберн. Звісно, буде складно. На щастя, дуже навіть можливо.

Аріана Гранде

Згадаймо Одрі Хепберн у фільмі "Сніданок у Тіффані": її пухнасті вії і грайливі стрілки так само відомі, як і її знаменита чорна сукня до підлоги з довгими чорними рукавичками, ниткою перлів і дорогоцінною шпилькою у волоссі. Фільм вийшов у 1961 році, а образ героїні Хепберн, як і раніше, залишається одним з найактуальніших. Адже всі, від попзірки Аріани Гранде до гримера, який відповідає за героїню Лілі Коллінз у серіалі "Емілі в Парижі", є шанувальниками знаменитого образу і люблять регулярно його відтворювати.

Реклама
Лілі Коллінз у серіалі "Емілі в Парижі"

Даніель Чінчілла, візажист і творець привабливих стрілок Аріани Гранде, розповів, як намалювати ідеальні стрілки в стилі cat eye своїми руками.

Як у Тейлор Свіфт

"Малювання стрілки в стилі cat eye залежить від форми очей, але є кілька стандартних кроків для досягнення потрібного ефекту. Наприклад, стрілки Тейлор Свіфт товщі на кінці і набагато тонші на внутрішній стороні повіки. Це допомагає візуально відкрити і підняти погляд. Ідеальна стрілка починається з ідеального інструменту. Я вибираю підводку з надточним кінчиком, яким можна контролювати товщину штриха. Я починаю з промальовування вигину, а потім рухаюся до центру повіки. Потім малюю тонку лінію і додаю товщину стрілкою із зовнішнього боку ока".

Тейлор Свіфт
Як у Одрі Хепберн

"Для стрілок у стилі Одрі Хепберн я б повторив ті ж кроки, але замість тонкої лінії в центральній частині повіки я б зберіг ту ж товщину, що і на зовнішньому боці. Так образ буде мати сміливіший вигляд. На повіку також можна нанести кремові тіні в тон шкіри, щоб додатково виділити стрілку".

Одрі Хепберн у фільмі "Сніданок у Тіффані"
Як намалювати симетричні стрілки?

"Найкраща порада, яку я можу дати, — це практика! Чим частіше ви малюєте, тим краще і легше виходить. Головне, озбройтеся підводкою, з якою зручно працювати. Можна використовувати клейку стрічку на краю, щоб легше було промальовувати хвостик стрілки".

Зої Кравіц
Коли краще малювати стрілки?

"Я намагаюся спершу малювати стрілки, а потім фарбувати вії тушшю, щоб потім, якщо потрібно, закріпити накладні вії. Потім я оформляю брови, тому що мені подобається, коли вони залишаються пухнастими і м'якими. Після того, як макіяж очей буде зроблено, ви помітите, що не варто занадто сильно виділяти брови".

Гейлі Бібер
Чи потрібно додатково оформляти нижню повіку?

"Коли я роблю ефектний котячий погляд, я оформляю тушшю верхні і нижні вії! Додатково виділяти підводкою нижню повіку не обов'язково. Я вважаю, що це робить погляд драматичнішим. Так що все залежить від того, чого саме ви прагнете. У випадку з маленькими очима, виділення нижньої повіки відкриває погляд угору. Але якщо у вас великі очі, то я б виділив нижню повіку, щоб зробити погляд спекотнішим".

Дженніфер Лопез
Найкращі стрілки

"Думаю, найкультовіші образи з грайливими стрілками створили Аріана Гранде, Тейлор Свіфт і Адель. Звісно, не можна забувати про Одрі Хепберн! Погляд цих жінок зчитується як справжнє послання і змушує людей відтворювати їхні образи".

Адель

Текст: Lucie Clark

За матеріалами vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.