До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гендер-квір дизайнер Гарріс Рід випускає колекцію з MAC

Дизайнер Гарріс Рід запускає колекцію макіяжу в колаборації з M · A · C Cosmetics

Дизайнер Гарріс Рід виріс у Лос-Анджелесі. Його батько Нік Рід — режисер, відомий документаліст, мати — колишня модель, яка в молодості була завсідницею Studio 54, потім захопилася виготовленням свічок, а згодом перекваліфікувалася в парфумерки. Гарріс був вільний у самовираженні з дитинства, тому нині називає себе гендер-квіром. Він (англійською правильніше говорити their) живе в Лондоні, знімається в Gucci (його можна побачити в кампанії Mémoire d 'une Odeur) і придумує образи для Гаррі Стайлза, Соланж Ноулз і Троя Сівана. У травні минулого року він знову наробив галасу, випустивши інста-фільтр зі своїм ширококрисим білим капелюхом, який придумав ще в перший рік навчання в коледжі Central Saint Martins. Тепер — новий інфопривід: колаборація з МАС.

Реклама

Колекція навіяна романтикою глем-року й побудована на кремових відтінках: від ніжних вікторіанських рожевих до металіку в макіяжі очей. Протилежності? — радше, плинність форми та змісту.

Над колекцією він працював з легендою Террі Барбером, директором з питань макіяжу МАС. Барбер описує відтінки колекції як плавні, з різними впливами, від живопису епохи Відродження до культових образів Девіда Бові і юного Міка Джаггера. "Колекція перенесе вас від легкої свіжості до високого гламуру й до того, що між ними", — додає Барбер. До лінійки ввійшов набір з дев’яти тіней для повік, тинти для щік, три відтінки рожевого для губ і металізована підводка.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.