До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Б'юті-образ: як повторити макіяж з показу Lake Studio

Національний візажист Lancôme, Анастасія Мехеда, створила унікальний макіяж спеціально для показу колекції Lake Studio осінь-зима 2019/20. Vogue.ua ділиться секретами макіяжу і кадрами з бекстейджу.

Нова колекція Lake Studio натхненна стилістикою 50-х років, а саме голлівудською кінострічкою "Все про Єву", головна героїня якої у виконанні Єви Гаррінгтон стала прототипом для створення цих ретро-образів.

Реклама

Головна героїня колекції – дівчина, яка захоплює своїм різноманіттям і зміною іпостасей, які вона міняє лише за власним бажанням, відштовхується від власних почуттів і світовідчуття.

У роботі над б'юті-образом Анастасія Мехеда відштовхувалася від того, що завжди приваблює в молодих обличчя: натуральне сяйво шкіри, соковитий рум'янець, відкритий погляд і пухкі губи.

Для ідеального тону візажист обрала тональний флюїд з природним покриттям і SPF 15 Teint Miracle. Ніжності образу додали рум'яна в форматі кушона – Cushion Blush Subtil відтінку 02. Для фіксації макіяжу Мехеда застосовувала пудру Long Time No Shine Setting Powder і спрей для фіксації макіяжу Fix It Forget It Setting Spray.

Одним з головних акцентів образу стали очі. Для створення необхідного ефекту візажист використовувала блакитні тіні з лімітованої палетки Lancôme Eye Sugar Palette. Брови були оформлені гелем для моделювання Sourcils Styler. Для додання віям об'єму Мехеда працювала з тушшю Monsieur Big. Родзинкою другого варіанту б'юті-образу стало використання помади відтінку фуксії L'absolu Rouge Rose #378 замість тіней.

Соковитості губам надав блиск з ефектом лаку L'absolu Lacquer відтінку # 515 Be Happy в поєднанні з блиском для губ L'Absolu Gloss відтінку # 144 Rouge Artiste.

<b>макияж Lake Studio</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.