До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Макіяж Емми Стоун на червоній доріжці SAG 2019

Емма Стоун спробувала нову туш Sisley для червоної доріжки SAG Awards 2019.

Емма Стоун

У Голлівуді минула церемонія нагородження Премією Гільдії кіноакторів США SAG Awards 2019. Акторка Емма Стоун з'явилася з макіяжем в теплих відтінках, який підкреслював її неймовірно великі очі і колір волосся.

Реклама
Емма Стоун

За образ відповідала візажист Рейчел Гудвін, серед клієнток якої – Брі Ларсон, Сінді Кроуфорд, Ізабелі Фонтана. Емма довіряє художниці з макіяжу вже вісім років, з тих пір, як та зробила дуже вдалий макіяж для червоної доріжки "Оскара".

Емма Стоун

Для макіяжу очей Гудвін використовувала нову туш SoVolume Sisley, яка вже 1 лютого з'явиться у продажі в Україні. Вже звично Sisleу поєднує компоненти для догляду з властивостями декоративної косметики.

@sisleyparisusa

У складі: пептиди, протеїн, вітаміни та зволожувальні інгредієнти. Все для того, щоб вії залишалися красивими навіть після зняття макіяжу.

Туш SoVolume, Sisley

Для макіяжу губ Рейчел поєднала теплі і холодні тони, щоб створити ягідний відтінок. Згодився олівець для губ Phyto-Levres Perfect Lip Liner відтінку Burgundy, нанесений по всій поверхні губ, помада Le Phyto Rouge відтінку №33 Orange Sevilla і прозорий блиск для сяйва.

@rachelgoodwinmakeup

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.