До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хто стоїть за образом Кілліана Мерфі на церемонії "Оскар-2024"

Зірка "Оппенгеймера" Кілліан Мерфі мав феноменальний вигляд на червоній доріжці. Розповідаємо, хто з брендів краси відповідав за його образ.

Учора завершилася церемонія нагородження американської кіноакадемії "Оскар", яка пройшла в Лос-Анжелесі в 96-й раз. Тріумфатором вечора став Кілліан Мерфі та вся команда "Оппенгеймера". Виявилося, що за образом Мерфі стояв SisleyParis – бренд фітокосметики, заснований 1976 року в Парижі аристократичним подружжям Юбера та Ізабель д'Орнано (в дівоцтві — Потоцька).

Реклама

За образ актора відповідав відомий стиліст із зачісок та експерт з грумінгуГаретБроммель.

"Шлях до "Оскара" довгий і важкий, тому гарна шкіра важлива, — пояснює Гарет. — Ми покладалися на Sisley, і засоби бренду допомогли заспокоїти та відновити природний колір обличчя Кілліана".

Спочатку він наніс маску SisleyHydra-Flash на обличчя актора, а потім розмістив світлодіодну маску, подібну до тієї, що з нею з'являлась Лілі Колінз у третьому сезоні "Емілі в Парижі", — CurrentBodyLEDMask. Вона допомогла формулі краще проникнути в шкіру.

Маска Hydra-Flash, Sisley
Current Body LED Mask

Після він скористався лосьйоном FloralToningLotion для очищення та тонізування шкіри та наніс ще одну маску — цього разу легендарну BlackRoseCreamMask, — щоб створити ефект додаткового сяйва для червоної доріжки.

Sisley Black Rose Cream Mask

Після другого тонізуванняГарет наніс на обличчя та шию Кілліана новий гель-крем SisleÿaL’IntegralAnti-ÂgeFreshGelCream, а для ділянки навколо очей використав SisleÿaL’IntegralAnti-ÂgeEyeandLipContour, щоб зменшити набряклість. Губи Мерфі не залишилися без уваги стиліста: він змастив їх живильним бальзамом NutritiveLipBalm (усіляко радимо!)

Sisley Nutritive Lip Balm

Для легкого грумінгу він використовував SisleyParisStyloLumiere для контуру очей та губ Кілліана та закріпив засіб невеличкою кількістю пудри Phyto-PoudreCompacte.

Коректор-хайлайтер Sisley Paris Stylo Lumiere

Створити теплий колір обличчя та підкреслити фірмові вилиці актора допоміг легендарний засіб SisleyParisIllusiond’Ete.

Sisley Paris Illusion d’Ete

З волоссям було простіше, адже актор щедро обдарований від природи. Тому Гарет спочатку наніс термоактивний крем LaCreme 230 HairRituelbySisleyParis на вологе волосся, а потім висушив за допомогою дифузора на малій температурі. Щоб зафіксувати зачіску, Гарет розпилив лак для волосся InvisibleHoldHairRituelbySisleyParis. "Він розсіюється у легкий і тонкий серпанок, який дозволив волоссю Кілліана залишатися рухливим і триматися всю ніч", — зазначив Гарет.

Лак для волосся Invisible Hold, Hair Rituel by Sisley Paris

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.