До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

56-річна Голлі Беррі відповіла ейджистам, яких обурило її напівоголене фото

56-річна Голлі Беррі опублікувала напівоголене фото в інстаграмі, і її розкритикували в твіттері. Проте знаменитість не забарилася із відповіддю.

Днями прогримів скандал. Ми маємо на увазі, ще один — черговий — скандал. 56-річна Голлі Беррі опублікувала фото, де вона, напівоголена, насолоджується келихом вина на романтичному кованому балконі. Її каштанове волосся хвилями спадає на плече. Все це — під сонцем Тоскани. Хтось із фанатів прокоментував: "Схоже на обкладинку романтичної книги, де жінка закохана в себе всім серцем".

Реклама

Однак не всі сприйняли фото так благодушно. "Уявіть, що вам за 50, і ви досі публікуєте нюдси, аби привернути увагу під час менопаузи, замість того щоб гратися з онуками", — написав один користувач твіттера. "Гідно старіти більше не модно".

Ясно, що ця людина не читала підпис під фото Беррі в інстаграмі: "Що хочу, те й роблю". Незважаючи на це, Голлі ясно дала зрозуміти, як мало її хвилює небажаний коментар, процитувавши образливий допис із цікавим фактом: "Чи знали ви, друзі, що у креветки серце знаходиться в голові?" Одра Макдональд відгукнулася на твіт Беррі: "Своєю відповіддю ви підкорили інтернет".

Онлайн-пранкерам тим часом варто знати, що Голлі з тих, хто здатен любити себе в будь-якому віці. Якось березневої середи володарка "Оскара" поділилася серією селфі після душу перед запітнілим дзеркалом. "Любов до себе на екваторі тижня", — підписала вона фото.

У свій 56-й день народження в серпні 2022-го вона виклала фото в мереживній чорній білизні з підписом: "Стільки вдячності та любові в цей день народження! WOW!"

У січні 2022 року Голлі Беррі розповіла про свою філософію старіння в інтерв’ю AARP. "Ми всі постаріємо, — сказала вона. — Наша шкіра зморщиться, і ми будемо мати інший вигляд. Я бачу, як все змінюється на моєму обличчі та тілі, але я ніколи не робила ставку лише не зовнішність. Я завжди знала, що краса душі — важливіша, ніж образ".

Голлі додала: "Я відмовляюся бути людиною, яка просто намагається зберегти молоде лице і не сприймати головного. А саме того, що найкрасивіше — це те, як ти живеш, що віддаєш іншим, як спілкуєшся з людьми, як працюєш над розумом, тілом та душею. Найкрасивіші люди випромінюють світло".

Твіттер-троль Голлі має закарбувати в пам'яті її слова: "Жінкам кажуть, що в певному віці вони втрачають цінність. Я вірю в протилежне. Суспільство має сприймати вік як дорогоцінність. Бо що жінка старша, то вона величніша".

За матеріалами glamour.us

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.