До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Три beauty-засоби, які мають з’явитися у вашій косметичці

Закінчення сонячного сезону – слушна нагода додати до щоденного догляду за шкірою нові засоби, які швидко й помітно надають сяяння шкірі. Вибрали головні новинки, що діють м’ яко й ефективно.

Elie Saab

Тонік Press & Clear, Medik8

"Вперше в історії індустрії ми прирівняли проблемну шкіру до чутливої й постановили, що для досягнення високих і довготривалих результатів проблемна шкіра потребує такого ж дбайливого ставлення, як і чутлива", – каже Деніел Айзекс, директор департаменту розробок і технологій Medik8.

Press & Clear – це тонік з 2% інкапсульованою саліциловою кислотою й комфортним для шкіри рН ~5.5, що забезпечує ніжну й водночас ефективну, клінічно підтверджену потрійну боротьбу з вадами: до, під час і після висипів.

Реклама

У skincare-пабліках побутує упередження, що саліцилова кислота ефективна лише в разі низького рН. Однак дослідження Medik8 засвідчило, що саліцилова кислота так само ефективна й у разі нейтрального рН ~5.5. Такий рівень не руйнує шкірного бар’єра й дає змогу запобігти таким побічним наслідкам застосування ВНА, як сухість, подразнення, жирна текстура.

Компонентний склад збагачений транексамовою кислотою, що мінімізує наслідки висипів і запалень, помітно вирівнює й просвітлює тон шкіри (прочитайте про цей революційний інгредієнт тут), екстрактом саке, який живить, зволожує, підтримує захисний бар’єр, зміцнює стійкість шкіри проти майбутніх висипів, та екстрактом алое, що заспокоює, пом’якшує та запобігає сухості.

Press & Clear можна використовувати щоденно, 1 або 2 рази на день (новачкам рекомендується спершу застосовувати 1 раз на день і стежити за реакцією шкіри, а перед першим застосуванням – провести патч-тест). Клінічні випробування підтвердили, що Press & Clear помітно очищує шкіру всього за 7 днів.

Ензимна маска Exfoliating Enzyme Mask, Sisley

Усього за 1 хвилину маска забезпечує сяяння: м’яко відлущує шкіру, усуває мертві клітини та звужує пори. Це дає миттєвий візуальний ефект: шкіра починає випромінювати сяяння.

М’який пілінг нового покоління Exfoliating Enzyme Mask називають підготовчим доглядом. Чому? Він усуває зі шкіри мертві клітини та дає змогу інгредієнтам активних засобів проникати легко й без перешкод. Маску радять використовувати один або два рази на тиждень.

Але й сама по собі маска має ефект: папаїн у її компонентному складі, ензим 100% натурального походження, ніжно відлущує, і шкіра стає гладенькою, м’якою та шовковистою. Очищувальна пудра має рослинне походження й містить похідні гліцинії й кокоса. Також серед компонентів є вітамін B3, що сприяє вирівнюванню тону шкіри. А дует ефірних олій лаванди та майорану створює затишний спа-аромат.

Маска має текстуру пудри, яка під час контакту з водою перетворюється на насичений пінистий крем, що діє як маска.

Пілінг потрійної дії Triple Action Resurfacing Peel, Instytutum

Пілінг для обличчя потрійної дії Instytutum – ідеальний засіб для підготовки до свят. Він зменшує помітність пор і зморщок, вирівнює неоднорідний тон і текстуру шкіри, зволожує й розгладжує, заспокоює, долає гіперпігментацію.

Серед його компонентів – 10% кислот, ензими папаї та мікрогранули бамбука. А ще в оновленій формулі – синьо-зелені водорості (природний аналог ретиноїдів), які розгладжують шкіру, сповільнюють фотостаріння, пришвидшують оновлення клітин зсередини. До того ж вони безпечні для вагітних і тих, хто годує грудьми.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.