До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

П’ять причин записатися на масаж обличчя

Експерти майстерні масажу обличчя Sculptor називають п’ять причин вирушити на масаж обличчя. Якщо в цьому списку ви поставили хоча б одну галочку, це привід записатися до Sculptor.

Масаж обличчя переживає бум популярності, особливо серед прихильників неінвазивної косметології. Процедура, яку раніше вважали необов’язковою або допоміжною, стрімко ввійшла в моду. Масаж ефективний у боротьбі за бездоганний контур обличчя, ідеальні вилиці, природне сяяння шкіри й корисний для організму загалом — хоча б тому, що активує потік крові й лімфи, стимулює викид гормонів щастя.

Реклама
Причина №1. Передчасне старіння

Стреси, перевтома, порушений режим сну, незбалансоване харчування, малоактивний спосіб життя або просто неправильний догляд за шкірою. І занадто багато робочих чатів, звісно.

Все це тягне за собою внутрішній дисбаланс із зовнішніми проявами на шкірі у вигляді зморщок, синців під очима, тьмяного кольору обличчя, розширених пор, зниженого тонусу. Неминучі стрес-фактори для організму відбиваються на стані шкіри й стають основними чинниками, які провокують передчасне старіння.

"Під час масажу можна активізувати обмінні процеси в тканинах і поліпшити їхню трофіку. Збільшується насичення тканин киснем, підсилюється живлення тканин і м’язів, їхні функції оптимізуються. Масаж допомагає запобігти змінам, що призводять до передчасного старіння шкіри, а отже слугує чудовою профілактикою", — коментує старший косметолог Sculptor.

Причина №2. Набряки

Якщо в юності набряклість на обличчі й під очима зникає досить швидко (і, будемо чесні, не здатна аж надто зіпсувати зовнішність і настрій), то з віком набряки завдають чимало неприємних хвилин. "На щастя, кулею, пострілом або птахом до наших набряків летить масаж з використанням лімфодренажної техніки, — пояснює старший косметолог Sculptor. — Таємниця в тому, щоб спрямувати потік лімфи до лімфовузлів. Важка артилерія тут — це гаджети: від звичних ролерів і гуа-ша до популяризованих апаратів NuFace і PureLift, які також можна використовувати в домашніх умовах".

Під час лімфодренажної техніки масажист розслаблює м’язи обличчя, поліпшує кровообіг. Завдяки цьому нормалізується відтік лімфи, усувається застій. "Як кажуть наші клієнти, обличчя буквально здувається. Саме так у майстерні ми легко звільнимо вас від дратівливих припухлостей і набряків", — кажуть у студії.

Причина №3. Втрачений тонус

Тонус по життю й тонус шкіри — явища взаємопов’язані. І обидва можуть поліпшитися від масажу обличчя. З віком обличчя починає втрачати чіткий овал, а шкіра провисає. Найефективніший засіб, що дає змогу швидко надати шкірі тонусу, — комбінація ручного фірмового масажу Sculptor (поєднує лімфодренажні, міофасціальні й скульптурні техніки) і нової технології — міостимуляції.

Масаж допомагає запустити вироблення колагену й еластину. Мімічні м’язи, які одним кінцем вплітаються в шкіру, після пропрацювання набувають норматонусу — натягуються, подібно до струн, і підтягують за собою шкіру. Виходить ліфтинг-ефект: чіткий овал, підтягнена й гладка шкіра. "У процедурах ми використовуємо гаджет для міостимуляції PureLift Pro, — кажуть у Sculptor. — Завдяки м’язовій стимуляції струмом він глибоко тонізує та підіймає м’язи, робить обличчя підтягненим і молодим усього за 10 хвилин".

Причина №4. Бруксизм або спазм м’язів щелепи

Ще одна часта проблема, спричинена стресом і перевтомою, — бруксизм. Жувальні м’язи перебувають у стані гіпертонусу й дуже змикаються. Це зумовлює м’язові спазми, а вночі може виявлятися в мимовільному стисканні щелеп. Крім загальних негативних наслідків стресу, бруксизм може призводити й до патологічних проблем з емаллю зубів і болю в щелепних суглобах.

Під час масажу обличчя людині вдається розслабитися емоційно, заспокоїтися. Адже масаж прекрасно впливає на ЦНС (центральну нервову систему). Знімається больовий синдром, настає відчуття тепла, поліпшується загальне самопочуття. "Ми пропрацьовуємо м’язи, надаємо їм норматонусу, знімаємо напругу, розслабляємо міміку", — кажуть у Sculptor.

Причина №5. Регенерація

"Регенерація — один з найважливіших процесів відновлення шкіри через оновлення клітин, — запевняють у Sculptor. — Регулярний масаж стимулює вироблення колагену, а крім того, у процесі усуваються відмерлі клітини шкіри". У майстерні масажу обличчя й супутніх процедур з питань догляду вважають, що це допомагає шкірі дихати й легше засвоювати активні компоненти із засобів для догляду.

Під час масажу пришвидшується процес відлущування шкіри. "Ми впливаємо механічно та вібраційно, стимулюємо волокна колагену й еластину та в такий спосіб запускаємо активні процеси регенерації. Колір обличчя стає рівним, і шкіра ніби світиться зсередини".

Масаж обличчя годиться для будь-якого віку й типів шкіри, але для найліпшого результату й ефективності потрібна консультація фахівця. Майстер вислухає побажання, проведе анкетування й підбере індивідуальний догляд, який допоможе вам досягти бажаного результату.

У майстерні масажу обличчя Sculptor кожна з процедур — це комплексний догляд, від очищення й живлення до різних типів авторського масажу, із застосуванням найліпших гаджетів. Усього в меню майстерні сім процедур, до складу яких увійшов фірмовий масаж і догляд + б’юті-девайси.

Головна особливість SCULPTOR — чіткий таймінг, любов до обличчя й ніяких ін’єкцій. Тільки ефективні масажі, безпечні апарати й правильний догляд, що його підбирає косметолог з медичною освітою.

Адреса майстерень Sculptor:

Київ, вул. Драгомирова, 15

Київ, Дніпровська набережна, 14-А

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.