До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Підтягнений вигляд: засоби з lifting-ефектом, які реально змінюють шкіру

Засоби з ліфтинговим ефектом — правда чи вигадка? Редакція Vogue UA протестувала засоби CellLift швейцарського брендуCellcosmet — і розповідає про свій досвід.

Люда Круглич

Що таке клітинна косметика? Із чого її роблять? Чому клітинна косметика така дорога? Як її правильно використовувати? Чи є ймовірність звикання? — З приводу нових червоно-біло-золотих баночок Cellcosmet, які так до речі з’явилися на моєму туалетному столику, запитань було багато. Частину відповідей я знайшла в офісі VOGUE UA — дівчата з редакції, які вже протестували швейцарські диво-креми, захоплено ділилися своїми враженнями про клітинну косметику Cellcosmet. Мій внутрішній маркетолог скептично посміхався, слухаючи оди колег чудовим засобам.

Реклама

Перед тестуванням я, звісно ж, прочитала всі статті про клітинну косметику на нашому сайті vogue.ua, порадилася з б’юті-редакторкою VOGUE UA Оленою Пономаренко й вивчила інструкції сайті виробника Cellcosmet. Все дарувало надію й обіцяло надзвичайний результат. Забігаючи наперед, скажу — і Олені, і Cellcosmet можна вірити: все, що написано на баночках Cellcosmet, саме так і працює.

Cellcosmet

Але про все послідовно. Виробник рекомендує проходити свій курс CellLift жінкам після 40 кілька разів на рік або використовувати косметику серії щодня залежно від потреб шкіри. П’ять баночок Cellcosmet вишикувалися в ряд біля дзеркала й приготувалися мене дивувати. До мого anti-age-набору, крім клітинної сироватки-ліфтингу CellLift Serum CellEctive й клітинного крему-ліфтингу CellLift Cream CellEctive, входили базові засоби з повноцінного курсу для догляду — очищувальний крем і активний лосьйон-тонік Cellcosmet.

Клітинна сироватка-ліфтинг CellLift і крем CellLift Cellcosmet

Для досягнення максимального ефекту Cellcosmet рекомендує використовувати засоби в певній послідовності. Я почала з очищення.

Етап 1. ОЧИЩЕННЯ. У моєму наборі опинилися м’який очищувальний гель і очищувальний крем. Обидва засоби чудово впоралися зі своїм завданням: зняли мій досить щільний макіяж і очистили шкіру. Для себе я зробила вибір на користь гелю — крім дбайливого очищення, він подарував шкірі приємне відчуття зволоження.

М’який очищувальний гель Cellcosmet

Етап 2. ТОНІЗУВАННЯ. Якщо є на світі ідеальний тонік для обличчя, то це Active Tonic від Cellcosmet — активний лосьйон-тонік з комплексом електролітів. Засіб глибоко очищує шкіру, а його освіжний трав’яний аромат тонізує й увесь організм.

Active Tonic Cellcosmet

Етап 3. РОЗГЛАДЖЕННЯ Й ВІДНОВЛЕННЯ ОБ’ЄМУ. Ультрапідтягувальна клітинна сироватка CellLift Serum CellEctive, що відновлює об’єм, розгладила шкіру й глибоко зволожила її. За тиждень регулярного використання сироватки в комплексі з кремом цієї ж серії шкіра стала гладкою, ніжнішою й помітно щільнішою — повернувся об’єм, який підступно пішов із зайвими кілограмами (а ви ще не на інтервальному голодуванні?).

Клітинна сироватка CellLift Serum CellEctive, Cellcosmet

Етап 4. РЕВІТАЛІЗАЦІЯ. Завершальний акорд — клітинний крем-ліфтинг CellLift Cream із золотої лінійки CellEctive. Його розроблено спеціально для корекції вікової шкіри. Він містить ексклюзивні інгредієнти, захищені світовим патентом. Пептидні комплекси, нуклеїнові кислоти й активні клітинні компоненти в максимальній концентрації (їх у цьому кремі 30%) відповідають за миттєвий омолоджувальний вплив. Буквально за кілька днів шкіра стала пружнішою й посвіжішала. До кінця тижня помітно підтягнувся і став чіткішим контур обличчя, зникли дрібні зморшки навколо очей — моя дуже суха шкіра наповнилася вологою й засяяла зсередини. Зображення в дзеркалі тішило.

Клітинний крем-ліфтинг CellLift Cream, Cellcosmet

Тепер я розумію, звідки стільки розмов про те, що клітинна косметика провокує звикання: до гарного звикаєш швидко. Дедалі більше жінок (і чоловіків до речі теж) стають прихильниками клітинної косметики Cellcosmet — на цю косметику легко "підсісти" через реально видимий результат. Плюсуюся до фан-клубу Cellcosmet.

Ксенія Шагова

Приблизно до 25 в мене з’явилася перша сивина, а разом з нею — і перші зморшки. Прийняти факт, що прийшов час, коли потрібно регулярно фарбувати волосся, робити маски, уколи, обрати власного косметолога й підібрати спеціальну косметику, було складно. Не кажучи вже про те, щоб уявити: ці процеси зі мною на все життя.

Тому я просто заходила до крамниці, купувала крем якої-небудь люксової марки, не помічала ефекту, але знову йшла за черговою новою баночкою, коли стара закінчувалася. Тривало це до моменту, поки в мої руки не потрапили по-справжньому дієві продукти. Здивованими очима я дивилася на себе в дзеркало, розуміючи, що після нанесення крему можна побачити ефект.

Клітинний крем-ліфтинг CellLift Cream, Cellcosmet

Клітинна сироватка-ліфтинг CellLift і крем тієї ж серії від Cellcosmet — засоби, завдяки яким починаєш вірити в маленьке диво. У складі сироватки — активні стабілізовані біоінтегральні клітини (10%), які сповнюють шкіру енергією. Гіалуронова кислота зволожує й освіжає шкіру, ліпосомний комплекс відновлює захисний бар’єр шкіри й не дає випаровуватися волозі. Алое заспокоює й загоює, а рослинний підтягувальний комплекс розгладжує шкіру, огортаючи її вуаллю. До складу також уходять пептиди з міорелаксантними властивостями: вони впливають подібно до уколів краси, тільки м’яко, розслабляючи м’язи. І обличчя здається відпочилим.

Клітинна сироватка-ліфтинг CellLift Cellcosmet

Клітинний крем-ліфтинг відновлює шкіру й сповнює її енергією: він на третину складається зі стабілізованих біоінтегральних клітин. У складі є комплекс Hyaluronsilanol. Саме він відповідає за ущільнення й захист шкіри. Комплекс Volufill допомагає заповнити брак об’ємів, тільки без ін’єкцій, а пептидний комплекс Ferméclat забезпечує пружність і рівний тон. Вітамін С у складі відповідає за сяяння шкіри, а N-ацетилглюкозамін м’яко полірує.

Важливим складником для мене є і принципи компанії. Cellcosmet повністю, від розроблення до паковання, виготовляють у Швейцарії. Під час виробництва використовують 100% поновну енергію, яку отримують з переробленої сировини. І, звісно, жодних тестів на тваринах.

Засоби CellLift призначені, щоб тішити. По-перше, гарні паковання: що не кажи, це важливо. По-друге, засоби позбавлені нав’язливого запаху — це суттєва перевага для мене. По-третє, зручність. Коли поспішаєш на роботу, важливо організувати свій ранок так, щоб одна дія не заважала іншій. Тому я оцінила, що засоби швидко вбираються, і можна, не відходячи від дзеркала, наносити макіяж.

Коли я була підлітком, моя балетмейстерка казала: "Сподіваюся, ви не курите! Подивіться: мені 35 — і я маю ідеальну шкіру". А мені було 14, і мімічні зморшки вже чомусь були. Але я досі вважаю, що головне — не зморшки, а палкі очі. До того ж все інше можна довірити Cellcosmet.

Після використання Cellcosmet під час ранкових і вечірніх ритуалів я вже бачу ефект, який позначається на пружності й сяянні шкіри. А отже і на настрої, самовідчутті та енергії, яку ти спрямовуєш у світ. Зв’язок між сяянням обличчя й очей все-таки є — і він лежить на поверхні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.