До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Новий український beauty-бренд, аналогів якому немає в світі

Паковання з переробленого опалого листя, бокси з грибного міцелію, дерев'яні ковпачки, алюмінієві туби та вкладиші з інструкціями, які можна висадити в ґрунт, а також найсучасніші формули з екзосомами та пробіотиками: у Києві, в Національній науковій медичній бібліотеці України представили RE[SENS] перший sustainable-бренд на ринку професійної косметики, призначеної для догляду за чутливою шкірою, який повністю відмовляється від пластику.

Реклама

"Після трьох років досліджень, переосмислення споживання та догляду ми готові довести, що створення якісного healthy-продукту, паковання якого абсолютно не шкодить планеті, — можливе", – кажуть засновниці RE[SENS]: Юлія Полякова, Ольга Гужик та Юлія Гагаріна.

Бренд RE[SENS] — повністю українська розробка, яка поєднала в одному продукті дійсно революційні інновацій:

  • новий підхід до догляду за чутливою шкірою

Чутливість шкіри — глобальна проблема, яка продовжує зростати в умовах забрудненого середовища та стресового способу життя людей по всьому світу, прояв внутрішньої чутливості людини, яка часто проявляється через стан її шкіри;

Всі прояви чутливості шкіри — зокрема, зовнішній прояв великого стресу. І це стосується кожного з нас сьогодні. Ця тенденція вимагає негайних інноваційних та заспокійливих рішень.

  • революційний підхід до створення паковання

В основному для виробництва використовують алюміній. Чому це добре для екології? — тому що 75% всього алюмінію у світі переробляється. Алюміній, на відміну від безлічі інших матеріалів, може мати нескінченну кількість циклів перероблення. Бокси та паковання повністю (на 100%) біорозкладані в природі; для виробництва використано папір з опалого листя, грибний міцелій, який одночасно діє як очисник ґрунту від токсинів, дерево тощо.

Щойно з'явилася новина, що засновник стартапу Releaf Валентин Фречка, який ще школярем вигадав технологію перероблення на папір опалого листя, яка використовується в пакованнях RE[SENS], отримав Європейську премію винахідників 2024 року і приз у 10 тисяч євро.Нагадаємо, Releaf PAPER & BAGS в 2022 році за підтримки Єврокомісії отримав фінансову підтримку у розмірі €2,5 млн на створення модельного комплексу з перероблення листя в межах ЄС.

  • застосування принципів нейрокосметики

Нейрокосметика, яка покращує якість шкіри через рецептори в шкірі, — останній світовий тренд.Так, бренд нейрокосметики, заснований Домом Sisley (аристократична сімейна фітокосметика), був представлений в Парижі в квітні. Якби не повномасштабне вторгнення, український бренд нейрокосметики з'явився би ще в 2022.

  • суперсучасний склад засобів

Для вироблення інгредієнтів використовують сучасні технології виділення клітинних пептидів та метаболітів зі стовбурових клітин рослин, а також дружні до мікробіому пробіотики та пребіотики, спрямовані на покращення психоемоційного стану та здоров'я шкіри шляхом впливу на нейромедіатори.

УКРАЇНСЬКІ РОЗРОБНИЦІ

  • Юлія Гагаріна

Хімікиня з 20+ років досвіду розробки косметичних формул для різних брендів. Спікерка численних конференцій, де популяризує науку та косметологію "без хемофобії"

  • Юлія Полякова та Ольга Гужик

Співзасновниці компанії G&P Group та ГО We are from Ukraine. Випускниці University of Cambridge (Institute of Sustainability Leadership) 2023, екоактивістки, лекторки.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.