До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нова колекція засобів, яка працює з розширеними порами, пігментацією та почервонінням

Космецевтичний бренд Dr Irena Eris випустив лінійку #InVitive. Вона працює з ознаками віку, причому не тільки зі зморшками, а і з розширеними порами, пігментацією та почервонінням, що з'являються чи прогресують з віком.

Вже в 25 років втрата колагену відбувається швидше, ніж його біосинтез. Через 5 років після настання менопаузи жінки втрачають третину колагену, а після 60 організм його не виробляє взагалі. Варто зазначити, що колаген буває декількох типів. Для шкіри важливі два:

Реклама

I типу — основний підтримувальний білок, що відповідає за еластичність і пружність. Його питома вага в загальному складі шкірного колагену становить 85—90%

III типу — відповідає за м'якість та еластичність і становить приблизно 8—10% колагену в шкірі. Він найдорожчий і втрачається швидше.

Космецевтичний бренд Dr Irena Eris створив лінію #InVitive — з формулою, що містить:

  • чистий ретинол (вітамін А);
  • пептид нового покоління;
  • натуральні сині та зелені водорості.

ВАЖЛИВО! Засоби з ретинолом рекомендується використовували курсом та лише в якості нічного догляду. При цьому, вдень необхідно користуватись засобами з SPF-захистом.

Чиста форма вітаміну А (ретинол) в точно підібраних концентраціях розміщена у керамідних мікросферах. Вони забезпечують глибоку (у 2,5 раза більше проникнення в шкіру) та тривалу (до 7 разів) біологічну активність.

Цей інгредієнт вирівнює текстуру шкіри та зменшує видимі ознаки старіння, серед яких:

  • зморшки та нерівності;
  • розширені пори;
  • гіперпігментація;
  • почервоніння.

Новий гептапептид колагену #PSC III у формулі поєднаний із частками золота, щоб легше потрапляти в шкіру та забезпечити біосумісність. Цей пептид спрямований на синтез колагену III та I типів (73% та 53%), відповідно відновлює структуру шкіри, розгладжує її та повертає їй м'якість.

Дикі синьо-зелені мікроводорості, що ростуть в унікальному середовищі — вулканічному озері в Північній Америці, яке живиться снігом, що тане, і льодовиковою водою. Вони активують ті самі гени, що й чистий ретинол, не реагують на ультрафіолет і не спричиняють подразнення; багаті на вітаміни, амінокислоти та мінерали.

Їхній склад — як у хорошого мультивітамінного комплексу: 11 вітамінів (зокрема A, C, E та B1, B2, B6, B12), 11 амінокислот (структурні елементи білків і компонент MNF), 5 мінералів (серед яких марганець та залізо), 5 натуральних барвників (як-от фікоціанін, бета-каротин).

До колекції #InVitive увійшли 4 засоби. Про кожний варто сказати окремо.

Денний крем #InVitive, SPF 30

Окрім зазначеного комплексу з ретинолом, синьо-зеленими мікроводоростями та новим гептапептидом, він містить фільтр SPF 30, адже захист від сонця необхідний у всіх випадках використання ретинолу.

На додачу до фірмового комплексу "гептапептид #PSC III + колоїдне золото", який стимулює вироблення колагену III, відновлює гладкість та еластичність шкіри, засіб містить екстракт квітів лотосу, що регулює вироблення шкірного сала й освітлює, про-ретинол із синіх та зелених водоростей, який вирівнює структуру шкіри, зміцнює та покращує еластичність, а також пом'якшувальні компоненти: олія ши, оливковий віск, що зволожують і живлять шкіру.

Нічний крем #InVitive

На додачу до фірмового комплексу з пептидами та водоростями, нічний крем #InVitive містить азелогліцин. Цей інгредієнт, що поєднує азелаїнову кислоту + гліцин, нормалізує рівень себуму, освітлює та вирівнює тон шкіри.

Сферичний ретинол 0,1% в його складі вирівнює структуру шкіри та запобігає гіперкератозу, коли верхній шар рогових клітин розростається та надає шкірі сіруватого відтінку й набряклого вигляду.

Кераміди та арганова олія глибоко живлять і регенерують шкіру, покращують її зволоження й еластичність.

Зволожувальний крем для повік, що коригує вік, SPF 20

Зволожує, зменшує зморшки, прибирає почервоніння й набряки та містить фільтр SPF 20, забезпечуючи необхідний захист від сонця.

Його склад збагачений білково-пептидним комплексом (білки сої та рису + біотехнологічний пептид), який зміцнює структуру колаген-еластину, зменшує зморшки та тіні навколо очей. Про-ретинол із синіх та зелених водоростей в його складі вирівнює структуру шкіри, зміцнює та покращує її еластичність, а екстракт бруньок горобини покращує мікроциркуляцію, заспокоює та зменшує набряки.

Нічна сироватка миттєвого розгладження та вдосконалення #InVitive

Вона забезпечує інтенсивний нічний догляд з пептидом та містить підвищену дозу ретинолу.

Фірмовий комплекс #InVitive, що містить гептапептид #PSC III та колоїдне золото, збагачений масляним комплексом та вітаміном Е із сертифікованих олій аргани та моринги. Він глибоко відновлює та покращує тон шкіри. Також у його складі — потужно мінералізована морська вода, що зменшує видимість пор, зволожує та надає шкірі здорового сяяння.

Усього чотирьох засобів #InVitive достатньо, щоб зменшити видимі ознаки старіння, що посилюються внаслідок гормональних змін

Др Ірена Еріс. На правах реклами. Парфумерно-косметична продукція. ТОВ "Егзагон". Тел.: (044) 33-77-000, https://hexagone.ua

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.