До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Око тішать: нові креми для зони навколо очей, які перетворюють шкіру

Формули нових засобів для зони навколо очей — надскладні й технологічні; текстури, навпаки, — серйозно полегшені.

Фото: архів Vogue

Технологія ReNeura Technology + оживляє сенсорні рецептори, що реагують на догляд за шкірою ззовні, екстракт ангеліки заряджає клітини енергією, комплекс з японських водоростей надає пружності, а пептидний комплекс — пом’якшує шкіру. За задумом бренду, крем за тиждень здатний розгладити шість різновидів зморщок, включно з тими, що з’являються від стресу.

Реклама
Крем для шкіри навколо очей, що розгладжує зморшки, Benefiance, Shiseido

Крем з "бджолиної" лінійки Abeille Royale з медом чорних уессанських бджіл і маточним молочком прицільно працює з поверхневими зморшками, міжбрівною складкою, "гусячими лапками" і має миттєвий ефект. Його паковання на третину легше завдяки тоншому склу. Замість паперових інструкцій — QR-код на кришечці.

Крем для зони навколо очей Abeille Royale, Guerlain

Тюбик з білим керамічним наконечником, який буде прохолодним навіть у спеку, допомагає зняти ранкову набряклість. Водний екстракт чорної троянди й перламутрові мікрочастинки в складі підсилюють світловідбивні властивості шкіри, екстракт водорості падіна павоніка зволожує її. З набряком і темними колами працюють багатий на флавоноїди екстракт червоного вина й тонізувальний кофеїн. Флюїд пахне трояндами, але ефірних олій у ньому немає: вся справа у квітковій воді травневої троянди. Крем-флюїд для контуру очей Black Rose, Sisley

Крем-флюїд для контуру очей Black Rose, Sisley

Текстура легкого крему з екстрактом шовкового дерева тане від тепла шкіри, перламутрові частинки в його складі створюють ефект консилера. Як і інші засоби лінійки Roselift Collagène, цей крем ущільнює й підтягує шкіру завдяки пептиду, що стимулює вироблення колагену, і витяжці з дамаської троянди.

Ліфтинг-засіб для зони навколо очей Roselift Collagène Regard, Payot

У формулі крему — органічний екстракт люцерни, ефективний так само, як ретинол: підсилює синтез колагену й допомагає шкірі оновлюватися. Склад збагачений витяжкою з кінського каштана з дренажним ефектом. Крем поліпшує мікроциркуляцію й слугує профілактикою темних кіл під очима. Нанесення радять поєднувати з масажем, техніку якого розробили в лабораторіях Chanel.

Крем для шкіри навколо очей Le Lift, Chanel

Кремом HydriPeptide можна починати користуватися вже у 20. До його складу входять 13 пептидів, які працюють проти набряків і темних кіл, просвітлюють шкіру, стимулюють вироблення колагену. Знамените дуо пептидів Inyline і Syn-ake має ботулоподібний ефект: розслаблює м’язи, але не блокує їх, а пудра із чорних перлів і слюди освіжає й зменшує проявлення темних кіл.

Інтенсивний ліфтинг-крем для повік Eye Authority, HydroPeptide

Клітинний ревіталізувальний крем для шкіри навколо очей, на думку редакції Vogue UA, — ​​один з найкращих кремів під очі з усіх, що ми пробували. Він працює і зі щільністю шкіри, і з мімічними зморшками, і зі зволоженням. Цінник разючий, зате дуже ощадна витрата і яскравий ефект. А аромат — окрема насолода.

Cellular Eye Contour Cream, Cellcosmet

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.