До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Маскарадний ефект: суперінстаграмні маски

Вибираємо перевірені маски, які чудово доглядають за шкірою й мають фантастичний вигляд у кадрі. Сподіваємося, що ця добірка надихне вас провести час із користю й задоволенням. Спробуймо, нарешті, розбавити потік новин, самі знаєте про що. Хоча б гарними селфі.

Заспокійлива біоцелюлозна маска Ultimate Recovery Bio-Cellulose Zinc Mask, Medik8

У цій масці можна косплеїти привид Каспера. Дике, але симпатичне. Сама маска — знахідка: заспокоює, відновлює, зволожує й живить. Зазвичай її призначають після процедур на зразок пілінгу або лазерів, але й у стресові періоди, коли чутливість шкіри може підвищуватися, вона чудово допомагає завдяки цинку, екстракту морських водоростей і гіалуроновій кислоті.

Реклама
Заспокійлива біоцелюлозна маска Ultimate Recovery Bio-Cellulose Zinc Mask, Medik8

Важливо: Ця маска — біорозкладна, тож не шкодить довкіллю.

Патчі Super Aqua-Eye, Guerlain

Патчі містять екстракт коренів локриці, екстракт африканського дерева терминалії, лімфодренажний екстракт каштана. Зайве говорити, що патчі можна приклеювати вздовж носогубних складок, на лоб і в будь-які інші зони, де потрібен миттєвий розгладжувальний ефект.

Патчі для шкіри навколо очей Super Aqua-Eye, Guerlain
Удосконалювальна маска L`Intemporel Global Youth, Givenchy

Із цією маскою важлива спритність: нанести, зробити селфі, змити. У неї неймовірний колір — рожеве золото. Але перетримувати не можна: у складі — АНА-кислоти, які оновлюють шкіру, поліфеноли, які працюють як антиоксиданти; низькомолекулярна гіалуронова кислота. Обличчя після маски — як новеньке.

Удосконалювальна маска для обличчя Global Youth L'Intemporel, Givenchy
Маска для обличчя і шиї Nero Sublime, Collistar

Спецефект цієї маски — чорний колір. З висиханням маска стає глухою, щільною, матовою — в основі чорна глина й бамбукове вугілля. Крім глини, є й зволожувальні інгредієнти, екстракти гарденій і чорних орхідей, а також антиоксиданти й пептиди.

Маска для обличчя і шиї Nero Sublime MaskМаска, Collistar

Щоб змити цю маску, доведеться потрудитися. Краще використовувати щітку для вмивання або спонж.

Гідрогелева маска Genifique Hydrogel Melting Mask, Lancôme

Облягає щільно, як друга шкіра, і багата на пробіотики, що дають змогу зміцнити бар’єрну функцію епідермісу. Біфідобактерії активно зволожують і відновлюють мікробіом шкіри.

Гідрогелева маска Genifique Hydrogel Melting Mask, Lancôme
Відлущувальна маска для обличчя Youthmud, Glamglow

Маска Youthmud непогана і в справі, і після. Надає шкірі сяйва завдяки комплексу різних типів глини, екстракту зеленого чаю, вулканічній пемзі. Глина абсорбує шкірний жир, екстракт чаю — відповідає за детокс.

Відлущувальна маска для обличчя Youthmud, Glamglow
Маска-плівка Waso, Shiseido

Фантастично гарна. Пурпурно-червона, з переливними частинками, вона вирівнює тон і очищає пори. У складі — екстракт червоного японського базиліку, який надає яскравості шкірі, клітини японської мушмули, які розчиняють шкірний жир, а також комплекс пудр, які очищають забруднення, що осіли на шкірі із зовнішнього середовища. Технологія Anti-blemish містить екстракт кореня півонії й запобігає висипанню.

Маска-плівка WASO, Shiseido
Зомбі-маска Hanacure

Маска забезпечує будь-якому інстаграму шок-контент. Її приміряли Дрю Беррімор, Кім Кардаш’ян, багато хто з блогерів, знаменитості й звичайні люди. Висихаючи, вона стягує обличчя повністю, спотворюючи риси — Face iD не спрацює. Звідси й назва — zombie mask.

Бу! Дрю Беррімор у масці Hanacure

У складі маски — технологія СО2 Octolift, колагенотвірні пептиди й рослинні екстракти. Маска глибоко очищає, надає шкірі сяйва й свіжості, відчутно підтягує. Особливо рекомендована людям з акне.

Маска Hanacure
Маска-скраб Vitamin C The Expert, Novexpert

Ця маска поліпшує настрій своїм помаранчевим кольором і ароматом апельсина. Вона працює у двох напрямах: розчиняє відмерлі клітини хімічним способом і механічно полірує шкіру, насичуючи її вітаміном С. У складі — глюконолактон і екстракт папаї, пудра з кісточок абрикоса, бамбукове вугілля. Обличчя почувається свіжим ще довго після використання.

Маска-скраб Vitamin C The Expert, Novexpert
Маска для детоксу й сяяння, Payot

Маска з легким перламутровим переливом глибоко очищає пори й виводить токсини. Побічна дія — освітлення шкіри.

Маска для сяяння й детоксу, Payot
Освітлювальна маска для сяяння шкіри, HydroPeptide

Маску краще наносити пензлем — так вона розподілиться рівніше. У складі ензими, які допомагають позбутися відмерлих клітин, стовбурові клітини рослин, завдяки яким активізуються власні ресурси шкіри. Шкіра стає м’якшою, свіжішою й злегка начебто навіть ущільнюється.

Освітлювальна маска для сяяння шкіри, HydroPeptide
Маска для обличчя, Gold Leaf for Beauty 24k, Kinka

Маска — золотий лист, покритий 24-каратним колоїдним золотом і збагачений суперзволожувальними протеогліканами. Наносити маску — ціла пригода. Спочатку треба вмитися, потім нанести зволожувальний лосьйон і прикласти лист золота до шкіри. Весь золотий шар осяде на обличчі — і це, звісно, час для селфі. Дуже гарно (дуже! гарно!). Через 7—10 хвилин треба розподілити на пучках пальців горошину зволожувального засобу — і зробити масаж, поки золото не вбереться. Маска стимулює вироблення колагену, сприяє обміну речовин у шкірі.

Маска для обличчя Gold Leaf for Beauty 24k, Kinka
Маска з котиком Cat Nap Face Inc, Nails Inc

Абсолютний фаворит. Маска-патч, на якій красується котяча мордочка. So cute. Маска прекрасно зволожує, злегка освітлює, містить екстракти зеленого чаю, екстракти ромашки, прополісу й рисових висівок. Якщо хочеться освіжного ефекту, можна попередньо покласти маску в холодильник.

Маска з котиком Cat Nap з освітлювальним ефектом Face Inc, Nails Inc

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.