До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чиста краса: найкращі селфі зірок без макіяжу

З цілим штатом beauty-професіоналів, зірки могли б тільки те і робити, що насолоджуватися бездоганним тоном, складним макіяжем очей і прекрасним кольором помади. Але, як демонструє "Інстаграм", іноді всім нам хочеться просто побути собою. Знаменитості, включно з Леді Ґаґою, Сальмою Гаєк і Гейлі Бібер, доводять: для сліпучого результату потрібні впевненість в собі і ретельний догляд. А декоративна косметика тут абсолютно ні до чого.

Дженніфер Лопес

Тільки Джей Ло може на фото мати такий самий вигляд, як її донька. Осяяна щастям, акторка і мама двох дітей у свої 50 років має просто приголомшливий вигляд на світлині з Еммою і Максом.

Мішель Пфайффер

У вільному чорному худі, зі скуйовдженим хвилястим волоссям, 61-річна акторка на фотографії світиться від радості. Її селфі змусило шанувальників не просто просити, а вимагати перелік засобів для догляду, які використовує Пфайффер.

Кейт Гадсон

Кейт запустила в "Інстаграмі" власний марафон селфі без макіяжу. До нього увійшли десятки історій, де зірка показує з різних ракурсів абсолютно чисте обличчя. А чому б і ні? Вигляд у Гадсон на 20, хоча в квітні їй виповнилося 40 років. Та й шар тонального крему не затьмарює сяйво шкіри.

Джанет Джексон

Скориставшись нагодою, Джанет показала, як повпливав на її шкіру тур Австралією і Новою Зеландією. І знаєте що? Зміна часових поясів абсолютно не вплинула на обличчя Джанет. На сцені Джексон, мабуть, носить на собі тонну макіяжу. А тому ми щиро раді, що у вільний час співачка поділилася світлиною без грама косметики.

Леді Ґаґа

Навіть якби Ґаґа не одягала для фотографії діамантове намисто Tiffany в 128 карат, світлина вдалася б не менш захопливою. Можливо тому, що фото зроблене відразу після того, як співачка отримала "Оскара" за найкращу оригінальну пісню. А може тому, що її візажистка використовувала Ole Henriksen Truth Serum. Сказати складно. Але те, що фотографія неперевершена, – факт.

Дрю Беррімор і Камерон Діас

Дрю просто підірвала інтернет, коли опублікувала селфі зі своєю найкращою подругою Камерон Діас (яка тільки що стала мамою) без макіяжу. Її зовнішність однаково яскрава – що у час "Ангелів Чарлі" в 2000-і, що тепер. Можливо, вся таємниця в гештезі під фотографією: #SUNSCREENALWAYS.

Гейлі Бібер

Природне селфі Гейлі Бібер у липні 2019 року сподобалося всім шанувальникам. Найбільше захоплених відгуків викликали її веснянки.

Кеша

Читачі просто збожеволіли від світлини Кеші з розсипом веснянок і 0% тональної основи. Коментарів з компліментами і радісними відгуками вистачило б на цілий роман, а сама Кеша просто дотримується свого недавнього рішення: "Свободу веснянкам".

Міллі Боббі Браун

Мінімального віку для селфі без макіяжу не існує. Довела це на своєму прикладі Міллі Боббі Браун – їй всього 15. Зважаючи на шкіру зірки, лінія для догляду від Florence by Mills їй просто чудово підходить. Сподіваємося, вона не забула пораду Дрю Беррімор і скористалася сонцезахисним кремом.

Кріс Дженнер

Кріс і її доньки відомі на весь світ завдяки макіяжу. Але насправді приховувати зірковій сім'ї просто нічого: яскравий доказ того – селфі Дженнер у березні 2019 року. На ньому вона – без краплини косметики. Камера зафіксувала її в момент стрижки у Кріса Макміллана.

Сальма Гаєк

Хай живе королева селфі без макіяжу! Гаєк давно вже знімає себе з nude-обличчям на пляжі і в басейні. Але подивіться, який юний вигляд має Сальма: тут точно задіяна магія.

Єва Мендес

"Не можу я це зробити. От просто не можу зробити серйозне селфі", – підписала Єва світлину. Але, незважаючи на всі скарги, показати, який неймовірний у неї вигляд без косметики, вдалося. А взагалі, коли мова стосується Мендес, – зовсім неважливо, з макіяжем вона чи без.

Пріянка Чопра Джонас

Дивлячись на те, як сяє Пріянка, можна подумати, що світлина зроблена під час медового місяця з Ніком Джонасом. Але ні. Це звичайнісінька фотографія з відпустки, зроблена через кілька місяців після весілля. До речі, на ній обоє мають чудовий вигляд без будь-яких додаткових засобів.

Лана Дель Рей

Це не фото з архіву. Хоч Лана на своєму випадковому селфі – наче у 14, фотографія зроблена в її 33 роки. Свіже обличчя на знімку стало головним порушенням ретро-гламурного образу співачки. Але, як не дивно, шанувальники сприйняли світлину з великим ентузіазмом.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.