До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шкіра просить пити: рішення знайдено

Проблема сухості шкіри так чи інакше стосується багатьох — особливо в період зміни сезонів. Рішення є: новий бустер pure HA от Croma, до складу якого входить тільки вода, висококонцентрована гіалуронова кислота й гліцерин. Редакція Vogue UA тестує SOS-засіб — і ділиться досвідом.

Маркет-редакторка відділу моди Vogue UA Олександра Семенченко

Моя шкіра — справжня примхлива дитина, догодити якій украй складно. Підбираю засоби я довго й тяжко, ​​а всі новинки, які претендують на місце в моєму несесері, зобов’язані пройти тривалий відбірковий тур. Загалом особливих проблем зі шкірою я ніколи не мала, проте завжди відчувала брак зволоженості, яка виявлялася в локальній сухості окремих зон обличчя. Колеги з редакції порадили спробувати новий продукт — бустер pure HA від Croma, який обіцяє миттєво зволожити, наситити й пом’якшити шкіру, а також надати їй природного сяяння. Я повірила обізнаним колегам і все-таки зважилася на новий продукт для догляду.

Реклама
Pure HA від Croma

Гарне паковання, подібне до коробки шоколадних цукерок, містить чотири стерильні флакони-бустери й поршень для швидкого нанесення рідкої маски. Бренд запевняє, що для експрес-зволоження потрібен усього один такий бустер — і це справді так! З віком запаси гіалуронової кислоти в організмі знижуються, а її брак сповільнює вироблення колагену й еластину, що призводить до старіння шкіри. І хоч як нереально це звучить — один бустер на тиждень здатний це змінити. Після нанесення маски на очищене обличчя, я відразу зрозуміла, що ми зі шкірою залишимося вкрай задоволені: текстура як шовк. Після нанесення потрібно дати масці увібратися впродовж 15 хвилин, але в нас і з перших секунд стався perfect match: всі гучні заголовки й обіцянки на пакованні виявилися чистою правдою. За деякий час я змила маску й зволоження відчула майже відразу — як ніби мене накрила тепла тропічна злива. Шкіра стала помітно пружнішою і м’якшою, обличчя набуло свіжого й відпочилого вигляду, тон вирівнявся і локальну сухість було ліквідовано. Я довго не могла відійти від дзеркала, майже не вірила, що до цього дива-засобу був тривалий робочий день і танцювальний клас.

Редакторка відділу культура Дар’я Слободяник

Кілька днів тому в мене одночасно закінчилися дві мої улюблені сироватки з гіалуроновою кислотою, і я попросила нашу б’юті-редакторку Олену порекомендувати мені щось. Наступного дня Олена вручила симпатичний бокс австрійського бренду Croma: всередині були бустери гіалуронової кислоти. Я вірю у факти, тому мене потішив склад: до нього входить тільки висококонцентрована гіалуронова кислота 1,8%, гліцерин 2% і вода. Вже потім прочитала, що компанія Croma має більш як 45-річний досвід у створенні препаратів з гіалуроновою кислотою, а щороку вони випускають 50 мільйонів шприців і бустерів з гіалуроновою кислотою. Погодьтеся, звучить разюче.

Бустер pure HA я тестувала вранці, перед роботою — це мій улюблений час для б’юті-процедур. Витратила буквально кілька секунд на нанесення — шприц дуже зручний, засіб увібрався миттєво (моя шкіра — нормальна, але чутлива, суха в деяких зонах). Під час нанесення звернула увагу на те, яка приємна текстура — таке відчуття, ніби бустер pure HA подібний до шовковистої сироватки й тому сподобається тим, хто не любить важкі та щільні текстури.

Croma позиціюють бустер як засіб для миттєвого ефекту: досить одного шприца на тиждень, щоб шкіра стала рівнішою й еластичнішою, з’явилося природне сяяння, зменшилися мімічні зморшки. Підтверджую — я помітила ефект миттєво, щойно змила бустер. Тон став рівнішим, шкіра — гладшою і засяяла, як ніби я провела годину в косметолога. Навіть з’явився рум’янець. Потім я нанесла санскрин і зволожувальний тональний, а ось улюбленої пудри вирішила не наносити — шкіра й так мала чудовий вигляд. Щиро рекомендую бустер pure HA — і обов’язково замовлю собі пакунок.

Про маску Pure HA від Croma

У шкірі зосереджено приблизно 50% всієї гіалуронової кислоти організму. Гіалуронова кислота (ГК) підтримує структури позаклітинного матриксу та відповідає за те, щоб шкіра була свіжою, гладкою і наповненою на вигляд. З віком рівень ГК знижується у всьому організмі. Якщо її бракує, сповільнюється вироблення колагену й еластину, білків молодості, які відповідають за щільність і тонус, за чіткий овал обличчя. Ситуацію ускладнюють додаткові чинники: ультрафіолет, куріння, неправильне харчування і стрес.

Щоденні проблеми із сухістю шкіри, втратою еластичності й рівного тону може розв’язати єдиний препарат — есенція гіалуронової кислоти, рідка маска Pure HA від Croma. Висококонцентрована рідка маска містить 1,8% гіалуронової кислоти, яка розгладжує і відновлює шкіру, підсилює її природне зволоження. Вона має легку шовкову текстуру та миттєвий ефект. До складу входить ГК, вода, гліцерин, гіалуронат натрію, фосфат натрію, лимонна кислота.

Pure HA від Croma

Рідку маску досить використовувати 1—2 рази на тиждень на очищену шкіру обличчя. За 15 хвилин її треба змити теплою водою. У коробці містяться 4 скляні ампули по 1 мл, цього досить на місяць у разі щотижневого використання. Маска здатна швидко зволожити шкіру, допомагає вирівняти тон, надає еластичності і сяяння, розгладжує дрібні зморшки, робить шкіру м’якою й шовковою на дотик. Маску можна знайти на сайті продукту.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.