До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ампули для ліфтингу: тест редакції

Редакція vogue.ua тестує ампули для сяяння й ліфтингу шкіри Natura Bisse Diamond Instant Glow

Diamond Instant Glow, Natura Bisse

Natura Bisse — іспанська марка преміумкосметики. До її складу входять активні інгредієнти з підтвердженою ефективністю, від вітаміну С до кислот та ензимів. Бренд ми в редакції знаємо давно, дуже довіряємо засобам і навіть публікували інтерв’ю з дочкою засновника Патрісією Фісас. Якщо коротко, бренд заснований у 1979 в Іспанії, прославився завдяки суперефективним компонентам з амінокислотами. Із засобами Natura Bisse працюють на "Оскарі", "Еммі" й "Золотому глобусі", а свої обличчя й тіла йому довіряють Пенелопа Крус, Камерон Діас, Хав’єр Бардем, Джулія Робертс, Бред Пітт і багато інших.

Олена Пономаренко, б’юті-редакторка Vogue UA

Не раз казала, повторю знову: ми в редакції щасливі люди — тестувати нові й легендарні засоби входить до наших робочих обов’язків. Набір із чотирьох сетів ампул Natura Bisse ми розділили з колегами: це найрепрезентативніший метод, що дає змогу зрозуміти, як засіб працює на шкірі різного типу. Моя шкіра — щільна, комбінована, з вираженими порами в Т-зоні. Тож пілінги я закономірно вважаю дієвим засобом. Свої ампули я приберегла до подорожі в Париж: у буквальному сенсі хотілося сяяти під час зустрічі з улюбленим містом (і домашні заготівки вберегли мене від стихійного шопінгу в duty free, якого я намагаюся тепер уникати, підтримуючи відповідальне споживання).

Реклама
Diamond Instant Glow, Natura Bisse

Домашніх пілінгів боятися не варто, особливо якщо їх виробляють шановані бренди з прекрасною репутацією. Концентрація робочих речовин у них якраз така, щоб освіжити шкіру, не зашкодивши їй. Тут не треба тривожно стежити за відчуттями, намагаючись угадати, чи не час змивати. Все просто: на вмите обличчя, шию й зону декольте треба нанести вміст першої ампули з АНА-кислотами (я робила це пензлем, як у кабінеті косметолога). За 10 хвилин змити теплою водою, промокнути обличчя. Розкрити другу ампулу з концентратом для інтенсивного зволоження й сяяння (до складу компонентів входить екстракт ріжкового дерева, заспокійливий фермент Sensorphine і алое вера), нанести на обличчя, шию, зону декольте. Дати ввібратися (змивати вже нічого не треба). Нарешті, розкрити третю ампулу з колагеном і нанести засіб для ліфтингу. Все! — якийсь час по тому можна наносити тональну основу й виходити у світ. До речі, мені так сподобався ефект, що для вечірнього виходу я обмежилася лише консилером, а тоном не скористалася й дала змогу шкірі сяяти.

Люда Круглич, Head of Digital Vogue UA

Ідея протестувати пілінг Natura Bisse Diamond Instant Glow у домашніх умовах трохи насторожувала — до певного часу я вважала, що по-справжньому ефективним а, головне, безпечним може бути тільки салонний пілінг з косметологом-професіоналом. Показання до процедури були очевидні: шкіра за осінь потьмяніла й була на вигляд зневодненою — повторити чарівний ефект салонного пілінгу було б дуже доречно.

Але, навіть погодившись самостійно випробувати комплекс Natura Bisse Diamond Instant Glow, я кілька разів відкладала цю процедуру й передбачила кілька днів самоізоляції на випадок можливих наслідків і "реабілітації" обличчя. Сама процедура тривала не більш як 30 хвилин — чітко дотримуючись покрокової інструкції, я затамувала дух і по черзі використала три ампули. Ніяких алергічних реакцій, подразнення шкіри або інших проблем в процесі не виникло — вже добре, подумала я.

Сяяння, чистота й свіжість були помітні відразу після процедури. Але максимальний результат я зауважила на другий день — особливо сподобався ефект "мініліфтингу" й помітне висвітлення зон шкіри з пігментацією. Миттєве перетворення шкіри за допомогою комплексу Diamond Instant Glow я б повторила, особливо "на вихід" — таку процедуру можна зробити самостійно за день до важливого заходу. * Звісно, попередньо протестувавши його та усвідомлюючи реакцію своєї шкіри на такий вплив.

Дар’я Слободяник, редакторка відділу культури

Цієї осені я вирішила надати пілінгам та ексфоліації найбільшої уваги, тому коли наша б’юті-редакторка Олена запропонувала протестувати ампули для домашнього пілінгу Natura Bisse, я відразу погодилася. З цим іспанським брендом я вже знайома й дуже вдячна йому за якісні та ефективні засоби — я більш як рік користуюся антиоксидантною маскою-суфле Natura Bisse C+C Vitamin Souffle Mask, яку застосовую в нагальних випадках, щоб освіжити обличчя й мати вигляд людини, яка мало працює й багать спить. Ефект прекрасний.

Natura Bisse Diamond Instant Glow — це набір з трьох "флешампул", що, як обіцяє бренд, буквально за 15 хвилин забезпечить сяяння, ліфтинг і прибере сліди втоми. Я не дуже вірю в гарні слова, але вірю у факти й науку — у цьому випадку в склад компонентів засобу. Пілінг (ампула під номером 1) містить гліколеву кислоту й альфа-гідроксикислоти (АНА). Я дуже поважаю фруктові кислоти й уже років зо два як додала засоби з кислотами до свого щоденного догляду. Головне завдання кислот — та сама ексфоліація, після якої шкіра має блискучий і щільний вигляд, ну а найприємніше — за певний час після постійного застосування вона помітно розгладжується, а ось мімічні зморшки стають менш помітними й глибокими.

Домашній пілінг Natura Bisse не потребує багато часу — до 15—20 хвилин. Він складається з трьох етапів. Спершу спеціальним пензлем треба нанести пілінг з кислотами, за 8—10 хвилин — змити (моя шкіра чутлива й схильна до подразнень, але цей пілінг не викликав жодного дискомфорту, тільки легке почервоніння, ніби здоровий рум’янець). Після першого етапу треба нанести легкий флюїд для сяяння й зволоження — на основі екстракту ріжкового дерева, Sensorphine, ніацинаміду й алое вера, завдяки цьому він має приємний аромат і текстуру, а також дає відчуття ніжної, доглянутої шкіри. І, власне, третій і фінальний етап — безпосередньо ліфтинг. Ампула під номером 3 містить засіб, який досягає ефекту підтягнення обличчя завдяки двом активним компонентам — високомолекулярному колагену й комплексу Phyto-lift, які покращують текстуру шкіри й розгладжують зморшки.

Відразу після нанесення ліфтингу шкіра сяйлива, доглянута — а весь процес догляду загалом комфортний і швидкий. Я люблю відвідувати салони й довіряти процедури для догляду за обличчям професіоналам — на це не шкода часу й ресурсів, але цей домашній пілінг Natura Bisse я б охоче додала до свого домашнього арсеналу й періодично повторювала.

Віолетта Федорова, шеф-редакторка vogue.ua

У мене дуже реактивна й чутлива шкіра, яка, з одного боку, дає мені постійний дитячий рум’янець, а з іншого — змушує дуже ретельно добирати косметику для догляду. Я ніколи ще не "гралася" з ретинолом, дуже акуратно користуюся засобами з вітаміном С, а на саму згадку про "кислоти" починаю панікувати — багато косметологів дивуються, як моє обличчя "спалахує" під час нанесення найневинніших, на їхню думку, засобів. Погодилася на цей експеримент з використанням кислот у домашніх умовах я лише завдяки репутації бренду Natura Bisse — саме їхні засоби з вітаміном С мені підійшли близько року тому, а трохи раніше я просто закохалася в очищувальний мус із лінійки Diamond Cocoon.

"Настав час знайомитися ближче", — вирішила я й узяла набір Natura Bisse Diamond Instant Glow у нещодавнє відрядження до Австрії. У Відні на мене очікувала велика презентація, на якій хотілося мати гарний вигляд. Однак усі ми знаємо, який стан має зазвичай шкіра після сухого повітря в літаках, а в разі з австрійськими авіалініями цей стрес підсилюється ще й через перебування в дуже щільній масці-респіраторі FFP2 впродовж усього польоту. Презентація планувалася наступного дня після прильоту, але я вирішила не ризикувати з новим засобом безпосередньо перед виходом і провела всю процедуру ввечері напередодні.

Diamond Instant Glow, Natura Bisse

Зізнаюся, я хвилювалася, адже в першій капсулі рідина на основі AHA-кислот, які саме й відлущують верхній шар змертвілих клітин. Відразу після нанесення шкіра передбачувано "спалахнула" і я хотіла закінчити експеримент, але все ж дала засобу кілька хвилин. І диво сталося — прямо на моїх очах відтінок повернувся до природного, що означало одне — шкірі все підійшло. Я почекала ще кілька хвилин (виробник рекомендує тримати першу капсулу всього вісім хвилин), змила засіб і прямо на дотик відчула як обличчя стало гладшим. Після першого кроку була певна стягненість, але для цього якраз і потрібна ампула № 2 — флюїд, збагачений екстрактом ріжкового дерева, алое вера та іншими компонентами. Він має на меті нормалізувати гідроліпідний баланс, вирівняти природний відтінок і зволожити. Моє обличчя майже миттєво ввібрало весь засіб, що після перельоту й не дивно. Залишався крок № 3 — ліфтинг. Рідина приємного рожевого відтінку покликана розгладжувати мімічні зморшки, покращувати текстуру шкіри й утримувати вологу. Вона теж увібралася швидко й не викликала відчуття липкості. З почуттям виконаного обов’язку я лягла спати і яким же було моє здивування вранці, коли я подивилася в дзеркало — шкіра була класною, зволоженою і сяйливою на вигляд, і це завдяки трьом ампулам, які просто вміщаються на долоні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.