До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

#12weekstowow: як курс пілінгів змінює шкіру

Британський бренд Medik8 запустив програму #12weekstowow, до якої входить курс пілінгів, пре- і постдогляд, повна діагностика шкіри й супровід косметолога. Першими в клініці естетичної медицини MY Сlinic її пройшли героїні Vogue. Вони розповідають про свій досвід і про те, як змінилася їхня шкіра.

Аліса Ілієва

"Люблю пробувати все нове в догляді, оскільки світ не стоїть на місці, — каже блогерка Аліса Ілієва. — Постійно з’являються інновації, менш травматичні, але водночас ефективніші методи догляду за шкірою. Знаю, що Medik8 пропонують найкращі догляди, використовую їх вдома вже багато років. А кілька незамінних засобів завжди маю в косметичці. Коли дізналася, що вийшла серія пілінгів, мені знадобилося три хвилини, щоб зважитися, і ще трохи часу, щоб вивчити всі програми. Вибрала вибілювальну, бо часто буваю на сонці, а її порекомендувала косметологиня".

Реклама
Аліса Ілієва

Про Medik8

Колись давно дізналася, що є професійний догляд; пізніше — що він може бути екологічним. Потім спробувала сироватку з вітаміном С — і побачила, як змінилася шкіра: сяяння і здоровий колір обличчя. Згодом додала ретинол і побачила результати у вигляді тонусу, зволоженості й наповненості — та пошкодувала, що не знала раніше про всі ці засоби. На сьогодні ми разом з Medik8 уже три роки, хоча хотілося б гордо заявити, що ми разом уже десять. Впевнена, що попереду ще багато інновацій.

Про те, кому варто спробувати #12weektowow

Абсолютно кожному, оскільки за допомогою серії пілінгів можна вирішити абсолютно будь-яку проблему шкіри й прийти до справді помітного результату.

Аліса Ілієва

Про приємні й складні моменти #12weektowow

Найскладніше — карантин, який збив програму, а далі — літо й сонце. Найприємніше, що після кожного сеансу шкіра стає помітно кращою: тон вирівнюється, згладжуються дрібні зморшки, з’являється довгоочікуване сяяння.

Про результат

Я дуже задоволена, і повернуся взимку, щоб спробувати ще один пілінг, але виберу вже інший підсумковий результат. Хочеться спробувати все.

Олена Пономаренко

"У травні я побачила публікації з гештегом #12weekstowow в інстаграмі, — каже Олена Пономаренко, б’юті-редакторка Vogue UA. — Була заінтригована і з’ясувала таке. Програма розрахована на 12 тижнів. Сюди входить підготовка шкіри, апаратна й візуальна діагностика, потім серія із шести пілінгів, які підбирає косметолог, постдогляд, консультації й супровід лікаря на всіх стадіях програми. Всі засоби й пілінги входять у вартість, яка здалася цілком розумною: 18 500 грн".

Олена Пономаренко

Жакет Blaze Milano, топ Song for the Mute і штани Alexandre Vauthier, все theicon.ua Сережки, Agapea Pearl

Про очікування

Все, чого хотілося спочатку, — купірувати жирність шкіри. Діагностика шкіри на апараті Antera 3D виявила поки не помітні проблеми, які можуть проявитися згодом: глибокі поклади пігменту, червонуваті судини. Стала зрозумілою точна картина з порами й мімічними зморшками. Після цього захотілося поліпшити картину загалом.

Про Medik8

З Medik8 мене познайомили б’юті-колеги. Найпрекрасніше, що пропонує бренд, — ретинол. Так, Medik8 має їх багато, включно з найкращим у світі r-Retinoate. Ретинол — ефективний, добре вивчений інгредієнт з клінічно доведеною ефективністю, який впорається зі зморшками, жирністю, порами, втратою пружності (важко сказати, із чим він не впорається). Так ось, r-Retinoate — це Tesla ретинолів. Від нього ані подразнень, ані лущення, і вводити його можна не поступово, як з усіма іншими ретиноловими засобами, а одним махом. До речі, ретинолумісні засоби входять до програми #12weekstowow і прищеплюють звичку використовувати їх постійно й правильно: ретинол на ніч, вітамін С і захист від сонця — удень. Золотий стандарт догляду, універсальний протокол, який потрібен взагалі всім.

Про те, кому варто спробувати # 12weektowow

Той, хто періодично метушиться між ін’єкціями й апаратними процедурами, спонтанними купівлями та імпульсом "пора терміново щось робити". Коли "пора терміново", краще почати з # 12weektowow — це дуже зважена, розумна, логічна програма, яка дає результат — гарантовано. І наводить лад у догляді, робить його системним, а не спорадичним і невротичним.

Про приємні й складні моменти #12weektowow

Якось, знімаючи макіяж у готелі, подивилася в дзеркало — і здивувалася вигляду обличчя. Світле, чисте, з ніжним рум’янцем — ніби хтось довго лаштував світло, щоб представити мене в ідеальному вигляді. Я не відразу зрозуміла, у чому річ: почала шукати підступ, змінювала кути й ракурси, грішила на готельне світло. Але обличчя мало вигляд як з масками-фільтрами в інстаграмі. Це враження зі мною надовго.

Складно було постійно контролювати санскрин: програму я проходила влітку, і дуже важливо було захищатися від сонця з усією відповідальністю.

Олена Пономаренко

Жакет Blaze Milano, топ Song for the Mute і штани Alexandre Vauthier, все theicon.ua Сережки, Agapea Pearl

Про результат

Я абсолютно задоволена. Пігментація зменшилася, пори згладилися. Шкіра на дотик чудова, тональні засоби лягають ідеально. Почуття свіжої, гладкої шкіри хочеться зберегти надовго.

Женя Скибіна

"Я давно спостерігала за маркою Medik8, знала про її експертність у ретинолі й соціальних активностях, спрямованих на захист довкілля. Але до старту курсу я довго використовувала тільки їхню пінку для вмивання Gentle Cleancer, — розповідає Женя Скибіна, співзасновниця Public Kitchen. — Дуже її любила і всім радила. Почавши курс пілінгів, вирішила максимально перевести свій догляд на продукти бренду й купила все: від тоніка до санскрина".

Женя Скибіна

Штани Theory, spazio.ua. Сукня Akira Naka, theicon.ua

Про очікування

Фанаткою пілінгів я ніколи не була й навіть не здогадувалася, що вони можуть бути такими щадними. Ключова проблема, яку мені хотілося розв’язати, — незрозумілі регулярні висипання на підборідді й плями, які завжди залишалися після них. Було цікаво, як шкіра поводитиметься внаслідок системного постійного догляду на продуктах одного бренду.

Про те, кому варто спробувати # 12weektowow

Я проходила курс Clarity від висипань і їхніх наслідків. І своє питання вирішила на 100%. Правду кажучи, навіть не очікувала, що так буде. Тому раджу кожному, хто хоче розібратися зі станом своєї шкіри.

Про приємні й складні моменти # 12weektowow

Приємним однозначно виявився результат. Складним — його очікування. Уже в процесі я дізналася, що бренд ніколи не говорить про миттєвий результат: це завжди тривала історія і доведеться почекати. У моєму випадку очікування в три місяці однозначно того варті. А ще завдяки бренду я закохалася в ретинол. Боялася до нього підступитися раніше, а зараз навіть планую перейти з Retinol 3TR+Intense на концентрованішу версію. І відкрила для себе ідеальний базовий денний крем Advanced Day Total Protect з SPF30, тепер всім раджу і його.

Женя Скибіна

Штани Theory, spazio.ua. Сукня Akira Naka, theicon.ua
Марія Маслій

"Це був мій перший досвід з пілінгу, — каже фотографиня й засновниця бренду Marsala Марія Маслій. — Багато хто побоюється їхнього занадто інтенсивного впливу, але Medik8 зробили його дуже м’яким. У мене обійшлося майже без лущення. Сама концепція „тренувань для шкіри" викликає довіру".

Марія Маслій

Жакет Victoria Victoria Beckham і сукня Cappellini, все spazio.ua

Про очікування

Чекала, що поліпшиться тургор шкіри й зменшиться кількість зморщок. Розумію, що немає таблетки, яка може зберегти молодість, тому розглядала курс як підсилення щоденного догляду.

Про Medik8

Вже 8 років я віддана шанувальниця Medik8 (магія цифр) — і зачарована великою кількістю їхніх продуктів. Обожнюю сироватки з гіалуроновою кислотою й вітаміном C, які чергую з антиоксидантами, а ще, звісно, засоби з ретинолом.

Про те, кому варто спробувати # 12weektowow

Плюс програми в тому, що є лінійки для різних завдань. Мій вибір припав на боротьбу зі старінням шкіри, але є ще й робота з висипаннями або пігментацією. Так що можу сміливо радити всім, хто хоче помітних, не поверхових результатів.

Про приємні й складні моменти #12weektowow

Тиждень-два після процедури шкіра має не просто гарний вигляд, а ідеальний, як ніколи раніше: чиста, сяйлива, порцелянова. Хочеться, щоб цей ефект тривав вічно, але так не буває, звісно. Мені особисто завжди непросто знаходити час для походу до косметолога, мабуть, організувати час — єдина складність. Все інше, як процес, так і результат — вкрай приємні.

Марія Маслій

Жакет Victoria Victoria Beckham і сукня Cappellini, все spazio.ua

Про результат

Було дуже цікаво подивитися глибокі результати за допомогою апарата Antera 3D, який показав зміни на внутрішніх шарах шкіри. Помітне зменшення мімічних зморщок, зниження рівня меланіну й почервоніння. Думаю, що захочу повторити курс через рік для підтримання результатів.

Анастасія Дєєва

"Я чула багато гарних відгуків про Medik8 від знайомих, але спробувала засоби тільки тепер, — розповідає Анастасія Дєєва, виконавча директорка „100% життя". — Мене підкупила філософія бренду й відповідальний підхід — я зрозуміла, що мені дуже цікаво спробувати. Команда Medik8 запропонувала мені відразу пройти програму 12 weeks to wow, щоб відчути максимальний результат".

Анастасія Дєєва

Костюм MM6 Maison Margiela, spazio.ua

Про очікування

Спершу я була налаштована до пілінгу насторожено. Я думала: ОК, якщо я не маю явно виражених мімічних зморщок, акне чи пігментних плям, та й загалом задоволена структурою своєї шкіри — навіщо мені пілінги? Але після першої консультації й 3D-діагностики зрозуміла, що програма може допомогти освіжити шкіру, перезапустити природні процеси в ній, впливаючи водночас м’яко. Плюс пілінги самі по собі — це лише частина програми з догляду. Medik8 пропонує комплексну турботу про шкіру, включно з вітаміном С, захистом від сонця й ретинолом.

Про те, кому варто спробувати #12weektowow

Передусім людям, які мають проблеми зі шкірою: зморшки, акне або сліди постакне, пігментні плями тощо. Я думаю, що програма покаже суперрезультат.

Про приємні й складні моменти програми

Найприємніше — неймовірна команда, дуже приємні й щирі дівчата, які несуть цінності Medk8 у світ. І косметолог, і сама процедура дуже розслаблюють. Мінімальне пощипування під час пілінгу й дуже класний релакс під час нанесення маски.

Найскладнішими все ж були дні після пілінгу. Через те, що не використовувала ретинолу, мала лущення шкіри. Але з використанням Ultimate Recovery все швидко проходило.

Анастасія ДєєваКостюм MM6 Maison Margiela, spazio.ua

Про результат

Пілінг допоміг освіжити шкіру й зробити її сяйливішою. Також програма допомогла мені підготувати шкіру до того, щоб перейти на новий натуральний догляд.

Про програму

#12weekstowow — це персональне тренування для шкіри, — пояснюють суть програми в Medik8. До програми входить 6 професійних пілінгів у салоні (рекомендується проходити їх двічі на місяць) і щоденний домашній догляд. Пілінги підбирає лікар індивідуально відповідно до проблем шкіри й завдань, які хоче вирішити клієнт. Перед початком програми й після її закінчення проводять скринінг шкіри з використанням апаратної діагностики. Вона дає змогу побачити глибокі шари шкіри й спрогнозувати сценарій, за яким розвиватимуться події. Наприклад, пігментація може бути не помітною для ока, але пігмент у дермі сигналізує про те, що в разі неналежного догляду вона може датися взнаки.

Хоч пілінги дбайливі, але до них треба готуватися: впродовж двох тижнів наносити засіб з ретинолом на ніч, а вранці використовувати засіб з вітаміном С і в разі потреби — санскрин. Пілінги можна робити в будь-яку пору року, навіть улітку: у разі використання протисонцевих засобів вони не наражають шкіру на небезпеку. Під час пілінгу використовують технологію Time Release, коли активні інгредієнти вивільняються поступово. Під час процедури лікар просить оцінити відчуття за 10-бальною шкалою. У разі найменшого дискомфорту склад нейтралізують.

Після процедури потрібен спеціальний догляд, який мінімізує можливий дискомфорт. Готовий набір для догляду до, під час і після пілінгу входить у вартість. Він містить такі засоби: Calmwise Soothing Cleancer — очищувальна пінка для чутливої ​​шкіри, C-Tetra — антиоксидантна сироватка з вітаміном С, Advanced Day Total Protect — денний зволожувальний крем із SPF 30, Retinol 3TR+ Intense — нічна інтенсивна сироватка з ретинолом 0, 3%. У ньому є все потрібне для щоденної б’юті-рутини, зокрема й протисонцевий засіб Physical Sunscreen. Легкі лущення можуть з’явитися на третій день, але через кілька днів проходять непомітно. Прогрес можна відстежувати в особистому паспорті, куди лікар записуватиме призначення.

Записатися на програму можна тут. Дякуємо за допомогу в реализації проектк косметологів MY Clinic Каріну Бородько, Асмік Мороз, Аліну Мавлянову.

Фото: Danil Kaistro

Стиль: Tetyana Likarenko

Макіяж і зачіски: Vitalia

Асистент стиліста: Myroslava Kovalenko

Продюсер: Marina Sandugey-Shyshkina

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.