До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 освіжних міст-спреїв для обличчя, які принесуть прохолоду

Літня спека спонукає шукати все нові способи освіжитися. Чудовим рішенням можуть стати місти: їхній дрібнодисперсний склад огортає шкіру й несе приємну прохолоду.

Фото: архів Vogue

Сучасні місти зволожують, насичують корисними речовинами й мінералами, приємно пахнуть. Дерматологи нагадують, що випаровуючись, мікрокраплі можуть додатково зневоднювати шкіру, тому після застосування серпанку краще насолодитися довгоочікуваною прохолодою кілька секунд, а потім акуратно промокнути обличчя паперовою серветкою. Це дасть змогу скористатися всіма бонусами спрею, не зашкодивши водночас шкірі. Вибираємо найкращі й найулюбленіші місти-спреї, з якими не захочеться розлучатися, навіть коли літо закінчиться.

Реклама
KenzoKi

Fresh Lotus Water, Kenzoki, лягає хмарою й містить рослинну воду білого лотоса. Вона пробуджує, насичує поживними елементами, мінеральними солями, мікроелементами й ефірними оліями. До того ж зволожує, заспокоює і залишає легкий ніжний аромат.

Fresh Lotus Water, Kenzoki
Sisley

Міст можна використовувати не тільки як засіб освіжитися впродовж дня, але і як фіксатор макіяжу, що неоціненно в спеку. У складі — екстракти квіток апельсина, троянди, волошки й гамамелісу.

Квіткова вода-спрей Floral Spray Mist, Sisley
Givenchy

Це не зовсім міст, радше повноцінний і самодостатній засіб для догляду. Крем у форматі спрею містить екстракт ангеліки з відновлювальним впливом, екстракт рожевого перцю, бустер оновлення; вітамін C для вироблення колагену й захисту від оксидантного стресу, екстракт бавовни.

Удосконалювальний крем-спрей для усунення ознак втоми L'intemporel Blossom, Givenchy
Chanel

Попри квіткові ноти, аромат досить свіжий і нейтральний, тож засіб можуть використовувати й чоловіки. Завдяки компактному флакону міст зручно носити із собою й розпорошувати, коли нестерпно стояти в пробці або після довгих ZOOM-конференцій. У формулі засобу — поліфракційний екстракт камелії альба, який допомагає клітинам відновлювати й підтримувати оптимальний рівень вологи.

Зволожувальний серпанок Hydra Beauty Essence Mist, Chanel
Dior

Легкий і невагомий серпанок, проте активно зволожує й дає шкірі заряд енергії. У складі екстракт мальви, що стимулює водний обмін у клітинах, екстракт габерлеї, який оберігає мікробіом, і вітамін С для сяяння шкіри.

Hydra Life Fresh Reviver Sorbet Water

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.