До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Віллоу Сміт показала ідеальний прес у себе в Instagram

У 2020 році багато хто з нас проводить значно більше часу вдома, внаслідок чого знаходить нові хобі. Донька Вілла Сміта, схоже, зайнялася своєю фізичною формою.

Дехто під час карантину освоїв мистецтво випічки; хтось устиг подивитися кілька серіалів; ще хтось довів свій догляд за шкірою до рівня науки, а 19-річна Віллоу Сміт активно практикувала йогу і займалася спортом. Дівчина регулярно ділиться своїми досягненнями в йозі в Instagram, але остання світлина Віллоу викликала захват — на ній ідеальний рельєфний прес.

Реклама

На світлині в дзеркалі відбивається затишна атмосфера тренажерного залу. Сміт надала перевагу такому ракурсу, що привертає увагу до центральної частини кадру. Для тренування дівчина вибрала зручний комплект, що складається зі світлих легінсів і топа, все Good American. Здається, цей кадр все ж стане мотивацією для тих, хто збирався розпочати шлях саморозвитку на карантині, але так і не розпочав. Адже перед очима ідеальний приклад сили волі та наполегливості.

Текст: Calin Van Paris

За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.