До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Секрет струнких ніг Геллі Беррі

14 серпня виповнюється 52 роки одній з найкрасивіших актрис Голлівуду – Геллі Беррі. "Жінка-кішка" регулярно потрапляє в рейтинги найпривабливіших людей планети, а також стала першою афроамериканкою, що отримала "Оскара" ("Найкраща жіноча роль") за фільм "Бал монстрів". Її зовнішність зовсім не результат генетичної рулетки, а наполеглива праця протягом багатьох років.

Геллі Беррі у сукні Acler

Один із секретів ідеальної фігури дівчини Бонда – збалансований раціон, який вона тримає під контролем вже більше 25 років. У 23 роки у Беррі діагностували цукровий діабет, який підпорядкував собі все її життя, однак актриса навчилася з ним жити і з тих пір не вживає алкоголь і перейшла на п'ятиразову систему харчування, яка допомагає підтримувати стабільний рівень цукру в крові. Стежити за харчуванням їй допомагає Гарлі Пастернак – автор знаменитої книги про здоровий спосіб життя "5 факторів". Спеціально для Беррі він розробив меню з акцентом на білках і мінімальній присутності в ньому вуглеводів.

Реклама
Геллі Беррі у сукні Acler

Також він стежить і за тренуваннями актриси. Раніше Геллі Беррі була великою прихильницею кардіотренувань, але останні роки воліє функціональні навантаження. Одне заняття у них триває всього 25 хвилин, протягом яких по черзі опрацьовують основні групи м'язів. Починається воно з розминки, потім слідують вправи на верхню і нижню частини тіла, окремо опрацьовують прес і в кінці ще п'ять хвилин роботи на кардіо. Пастернак і Беррі люблять різні вправи, але найчастіше виконують такі: присідання з гантелями, стрибки в сторону, різні види кранчів, робота з гантелями на лаві, присідання з вистрибуванням.

Читайте також:

Девушка с веслом: SUP-board в Киеве

Как сделать плоским живот: советы звездных тренеров

Рацион модели: советы Нади Шаповал

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.