До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як зробити живіт пласким: поради зіркових тренерів

Зіркові тренери розповіли Vogue UA, які вправи особливо корисні, коли треба зробити пласким живіт.

Гарлі Пастернак

Гарлі Пастернак — лос-анджелеський тренер, з яким тренувалися Майлі Сайрус,Мілла Йовович і Наталі Портман, Кетрін Гейгл і Аліша Кіс (повний список знаменитостей можна знайти на його сайті). Автор програми 5-Factor Fitness: п’ять сетів по п’ять хвилин інтенсивного навантаження.

Реклама

"Організм запасає жир поверх абдомінальних м’язів, і втратити цей жир можна, лише якщо збільшити норму кроків до 16 тисяч на день і змінити режим харчування. Якщо потрібно зміцнити м’язи під шаром жирку, допоможуть прості вправи: планка й "супермен" (коли, лежачи на животі, одночасно піднімаєш і опускаєш руки й ноги). Можна сісти, підняти зігнуті ноги, відхилитися назад і, утримуючи рівновагу, доторкатися руками підлоги по обидва боки від тіла".

Вілл Торрес

Вілл Торрес живе в Нью-Йорку й працює персональним тренером. За його послугами часто звертаються топмоделі, знаменитості, актори й музиканти. Під його проводом відновлювалася після пологів Джулія Рестуан-Ройтфельд. Вілл — засновник фітнес-ательє WillSpace, де пропонують ефективні й несподівані тренування.

"У своїх тренуваннях ми використовуємо безліч таких нюансів, про які люди просто не здогадуються. Наприклад, мало хто звертає увагу, але під час віджимання м’язи пресу працюють дуже активно. Але ж в основі цих вправ — всім відома планка. Ба більше, я б сказав, що, по суті, це планка в русі. Тому, вивчаючи віджимання, ми просимо клієнтів починати з планки: так м’язи живота й сідниць добре напружуються, і долучаються м’язи-стабілізатори. Якщо цього не робити, то стегна падатимуть з кожним згинанням рук, а це означає, що тіло не активоване й не працює як треба.

Крім цього, ми навчаємо гімнастичних рухів: горизонтальний вис, такий же вис, але лежачи, стійка на руках біля стіни. Все це робить м’язи тулуба суперміцними, а живіт — пласким. Зрештою, звичайне підняття тулуба — це така нудьга!"

Оскар Сміт

Оскар Сміт — власник O-Diesel Studio в нью-йоркському Трайбеку, тренується з моделями, грає у сквош і баскетбол. Серед його клієнтів — Розаріо Доусон, Кетрін Макфі, Вел Кілмер, топмоделі Марина Лінчук, Лара Стоун і Кетрін Макніл.

Оскар СмітPhoto: Matthew Pecora

"Найчастіше втратити кілька кілограм у проблемній зоні можна, якщо застосовувати серйозні кардіонавантаження й дотримувати суворої дієти. Більшість досі не розуміє, що дієта — це головний ключ до стрункості поряд з тренуваннями, а одне без іншого не працює. Що стосується вправ, то мій метод — "олдскул": підняття тулуба з положення лежачи, підняття ніг, так звані зворотні скручування, коли з положення лежачи треба підняти ноги й сідниці. З ними ніщо не зрівняється. Головна таємниця — треба додавати щоразу 5—10 повторень".

Більше краси — в Instagram-акаунті @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.