До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

На кого підписатися в Instagram: 10 надихаючих акаунтів про йогу

Vogue.ua обирає Instagram-сторінки про йогу, які надихають не лише вдосконалюватися, а й помічати красиве.

@nude_yogagirl

Популярна, оголена, що побажала залишитися невідомою, – так можна охарактеризувати акаунт з майже 800 000 підписників дівчини, що практикує йогу. Вона позує голяка, але вибирає такі ракурси, з яких обличчя не розгледіти. А там, де це неможливо, – одягає маску. Незважаючи на відвертість, всі фото на рідкість цнотливі.

Реклама

<b>Nude Yoga Girl</b>

@frenchyogagirl

Сандрин – інструктор з йоги. Вона живе в Парижі і часто публікує кадри, знайомі кожному туристу: Ейфелеву вежу, скляні піраміди Лувру, набережні Сени. Частенько в цих декораціях вона позує і сама – наприклад, в стійці на руках.

<b>french yoga girl</b>

@bohobeautifullife

Ця сторінка належить парі, Джуліані і Марку. Подружжя багато подорожує (зараз, наприклад, живе в Коста-Ріці), надає перевагу рослинній їжі, піклується про навколишнє середовище – і, звичайно, практикує йогу. В профілі пари – майже 130 000 підписників, що разом з підписками на їх Youtube-канал становить їхню мільйонну аудиторію.

<b>bohobeautyfullife</b>

@chintwins

Кіммі і Кріссі Чин – сестри. В минулому дівчата позували для Vogue і виходили на подіуми Yohji Yamamoto, Kenzo, Valentino и Gucci. Зараз обидві замужні, ростять дітей, окрім йоги займаються ще й танцями. Їх синхронні асани заворожують.

<b>chintwins</b>

@amandabisk

Аманда Біск – професійна спортсменка. Вона грала в водне поло і навіть готувалася до Олімпіади, але здоров'я підвело. Аманда переключилася на йогу – і досягла успіху. В її Instagram – 700 000 підписників, а відеоуроки і фотографії мотивують займатися щодня. У дівчини є власний додаток Fresh Body Fit Mind, доступний для IOS.

<b>amandabisk</b>

@acroyoga

Акаунт об’єднує фотографії з хештегом #acroyoga, які дають можливість помріяти, як було б добре практикувати з партнером. Парні заняття тренують не тільки тіло, але і відносини. Вчать довіряти один одному і надавати підтримку – у всіх сенсах.

<b>acroyoga</b>

@beachyogagirl

Керрі Верна – одна з найвідоміших дівчат у світі, які практикують йогу. В її Instagram – мільйон підписників. Вона у прекрасній формі, але не висушена тренуваннями, тому її тіло – своєрідний триб'ют body positive. Позує Керрі, звичайно, не тільки на пляжі, але тренувань на відкритому повітрі у неї більш ніж достатньо.

<b>beachyogagirl</b>

@gypsetgoddess

Кейтлін Тернер – канонічна "інстаграмна" красуня з довгими ногами і тонкою талією. Своє захоплення йогою вона успішно монетизувала: наприклад, випускає власну лінію одягу.

<b>gypsetgoddess</b>

@Robinmartinyoga

Робін Мартін практикує найкрасивіший і видовищний напрям йоги – акройогу, яка вимагає не тільки розтяжки, а й серйозної силової підготовки. Фото, на яких витончена фігурка застигла в асанах, що здаються нездійсненними, гіпнотизують аудиторію в 360 000 підписників.

<b>Robinmartinyoga</b>

@sjanaelise

Сіана Еліс Йоп (послухати точну транскрипцію можна тут) – енерджайзер і генератор усмішок. Легкість її вдачі помітна і в контенті, який вона публікує: лише життєрадісні фото, заряджені позитивом. 1,4 мільйона підписників у захваті.

<b>SJANAELISE</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.