До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Підтримувати себе у формі: який спорт обирають ангели Victoria's Secret

Victoria's Secret Fashion Show 2018 відбулося, а його "ангели" знову вразили всіх підтягнутими фігурами та ідеальними пропорціями. Vogue.ua розповідає, який спорт вибирають моделі, щоб завжди бути на висоті.

Бокс

Зірка показів Victoria's Secret Адріана Ліма займається боксом вже більше 10 років. Топ-модель обирає цей спорт через відмінне кардіонавантаження, яке комбінується з силовими вправами. Ліма боксує під чітким керівництвом відомого тренера Майкла Оладжіде, що допомагає їй не втрачати спортивну форму, але залишатись, при цьому, витонченою і жіночною. Прихильницею бойових мистецтв так само є і Жизель Бюндхен, яка крім боксу воліє займатись кунг-фу.

@adrianalima
Боді-балет

Лілі Олдрідж і Ліндсі Еллінгсон – справжні фанатки боді-балету. Ангели Victoria's Secret цінують цей вид фізичного навантаження за мікс елементів балету і пілатесу, а завдяки роботі з власною вагою вдається досягти приголомшливих результатів. Зірковий тренер моделей – колишня балерина Мері Гелен Боуерс, яка тренувала Наталі Портман до зйомок у фільмі "Чорний лебідь". У неї, до речі, є канал на YouTube.

@lilyaldridge
Йога

Йогою любить займатися Алессандра Амбросіо, а її колега "по цеху" Кендіс Свейнпол повністю поділяє ці почуття. Для різноманітності Амбросіо розбавляє свою спортивну рутину кардіовправами, у той час, як Кендіс подобається додавати силові навантаження. Супермоделі цінують йогу за можливість відчути власне тіло і розслабитися, а фіксування асан передбачає опрацювання м'язів і промальовування рельєфу.

@lindsellingson
Біг

Кожен "ангел" Victoria's Secret регулярно виконує кардіонавантаження, щоб максимально висушити тіло для появи на ньому рельєфу. Модель Ізабель Гулар здійснює щоденні ранкові пробіжки, які допомагають тілу і мозку прокинутися. Так само дівчина відвідує заняття з TRX, кікбоксингу і йоги, але біг все-одно є фаворитом бразилійки.

@alessandraambrosio
Стретчінг

Розтяжка – обов'язковий ритуал після кожного тренування, яким не нехтує жоден "ангел" Victoria's Secret. Крім того, що для виконання вправ не обов'язково відвідувати спортивний зал, так ще й ефект після розтяжки триває протягом усього дня – м'язи набувають нову форму, а калорії продовжують спалюватися.

@izabelgoulart

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.