До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ритмічна гімнастика з 1980-х в GIF-ках

1980-і – зараз наймодніша тема сезону: вісімдесятницький шик відобразився і в об’ємних power-плечах, як у Jil Sander, і в яскравому макіяжі, як у Kenzo. Тому настав час згадати не тільки про модні знахідки того часу, але й про підхід до здорового способу життя і популярному тренуванню – ритмічної гімнастики.

Джейн Фонда на відкритті своєї студії з аеробіки у1979 році

Судячи з того, якою чудовою фізичною формою і підтягнутістю тіла могли похизуватись дівчата, які займались за відеоуроками зіркових тренерів Джейн Фонди, Сьюзан Харріс, Анни Бенсон, такий вид тренувань, усе ж, залишається актуальним і сьогодні. Особливо для тих, хто через відсутність часу надає перевагу не спортзалу, а домашнім тренуванням. Далі – шість вправ для короткого домашнього тренування: починаючи від степ-тачу і розігріву стрибками Сьюзан Харріс, потім переходячи до підйому стегна убік і сексуальних скручувань тазом Джейн Фонди, й закінчуючи відбійними кранчами на прес Анни Бенсон. Варто увімкнути правильну музику і тримати темп (на 4, 8, або 12 рахунків на два підходи) – бадьорий настрій і психологічна розрядка вам забезпечені.

Реклама

Читайте також:

11-минутная тренировка на пресс с Кендалл Дженнер

Тренировка, которая замедляет старость

За кем следить: Инстаграм с фитнес-советами от ангелов Victoria's Secret

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.