До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тренер "янголів" Victoria's Secret розкриває їхні секрети краси

Зовнішнім виглядом моделей Victoria's Secret захоплюється весь світ, але не всі шанувальники замислюються про колосальну працю, що стоїть за ідеальною картинкою. За кілька тижнів до дня Х – масштабного шоу Victoria's Secret Fashion Show – тренер "янголів" Рассел Бейтмен розповів про золоті правила, яких його підопічні дотримуються безумовно.

Victoria's Secret Fashion Show 2016
Склянка води з лимоном

Разом з постійними тренуваннями лимонна вода допомагає ефективно худнути. Пити її найкраще зранку, відразу після пробудження, що допоможе зарядити організм енергією на весь день і притупити апетит. Також вода з лимоном гарна вдень – часто бажання зайвий раз щось з'їсти є всього лише симптомом зневоднення організму.

Реклама
www.instagram.com/karliekloss
Баланс

У світі є дві сили: інь (жіноча) і янь (чоловіча). Мужність або сила вогню допомагає досягати поставлених цілей, а сила води, що вважається жіночою, відповідає за стосунки, сім'ю і самовдосконалення. Як тільки ви визначите свої цілі, ви повинні знайти баланс між цими двома силами. У спорті це може виражатися в чергуванні функціональних тренувань і медитації.

www.instagram.com/russellsbc
Індивідуальний підхід

Уважно стежте за своїми тренуваннями і особистим режимом харчування, слухайте своє тіло. Немає універсальних порад для всіх – хтось готовий і може викладатися на 100% вранці, а комусь це складно робити і пік його активності настає ввечері. Правильність свого режиму легко перевірити – якщо протягом трьох днів вранці вам складно прокидатися і ви відчуваєте себе неповноцінно, то є сенс переглянути свою програму. Головне – ніколи не забувати, що кожен новий день – це відмінна можливість стати кращою версією себе.

www.instagram.com/jastookes
Обережний вибір біодобавок

Не потрібно витрачати багато грошей на різноманітні харчові добавки і "чудодійні" порошки. Краще купити якісних органічних продуктів і почати збалансовано харчуватися. Якщо ви п'єте жироспалювальні таблетки, а потім скаржитеся на якість сну, не дивуйтеся – ваш організм просто детоксифікує всі речовини, що ви прийняли. Але й хороші біодобавки існують. Я рекомендую вітамін D і алое вера.

www.instagram.com/stellamaxwell
Проведіть ревізію продуктів

Усі нездорові продукти, які є вдома, потрібно просто взяти і викинути. У моменти стресу або депресії рука сама потягнеться за ними, але якщо вона нічого не знайде, то просто обмежиться яблуком, а не абичим.

www.instagram.com/hoskelsa
Займіть себе справою

Зазвичай нам хочеться чогось солоденького ввечері, тому що ми недостатньо добре їли протягом дня або просто тому, що нам нудно. Спробуйте розрізнити причини цього бажання – відволічіться, зателефонуйте другові, почитайте книжку, іншими словами, займіть себе справою.

www.instagram.com/romeestrijd
Прокидайтеся енергійно

Більшість людей відчувають занепад сил відразу після пробудження – пов'язано це з недостатнім рівнем цукру в організмі після сну. Мінімізувати це можна, якщо з'їсти перед сном одну або дві ложки несолодкої мигдалевої олії. Вона допоможе стабілізувати рівень цукру протягом доби і підйом буде радісним і енергійним.

www.instagram.com/hoskelsa
Рух – життя

Навіть якщо ви не пропускаєте тренування, сидіння перед телевізіром або за комп'ютером все одно вкорочує ваше життя. Дослідження, в якому взяли участь більше 100 000 чоловік, доводить, що смертність у людей, які сидять шість годин на день, на 37% вища, ніж у тих, хто сидить дві години на день. Здається, це привід – завести будильник і не забувати вставати кожні 20 хвилин, щоби хоча б пройтися до кулера з водою в офісі.

www.instagram.com/russellsbc
Медитація

Не варто недооцінювати медитацію. Вона допоможе налагодити сон, знизити рівень гормонів стресу і поліпшити самомотивацію. Це займе всього лиш 15 хвилин на день. Упевнений, що на перегляд стрічки в інстаграм ви витрачаєте більше.

www.instagram.com/josephineskriver
Позбавтеся від похмілля

Після кожного келиха алкоголю випивайте склянку чистої води. Це допоможе організму розбавити токсини, перед тим як очиститися від них. Також багатьом дівчатам, яких я треную, рекомендую перед виходом на вечірку випити вітамін С. Це теж допомагає.

www.instagram.com/josephineskriver

За матеріалами: www.vogue.fr

Читайте також:

Усі скарби Victoria's Secret: 23 дорогоцінних Fantasy Bra

Що потрібно знати про Victoria’s Secret Fashion Show 2017

Ідеальна фігура: три секретні вправи від Ізабель Гулар

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.