До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Поради Таро: що нам підготував листопад 2023

Місяць надасть додаткової сили й енергії, щоб мати можливість робити більше та встигнути все, що було намічено раніше. Різноманітні пропозиції будуть лише показником того, що ви здатні все подолати, тому не варто відмовлятись. Головне, не забувайте приділяти увагу стану здоровʼя, щоб тіло мало змогу впоратися з усіма викликами та навантаженням.

ОВЕН

Для вас настав період автономності, сепарації та формування незалежності. Час відповідати за власні вчинки та з'ясовувати свої справжні бажання та потреби. Ви зацікавлені кар'єрою, ваші амбіції рвуться на зовні. Щодо любовних стосунків, то зараз не найкращий період. Зосередьте увагу на своїй особистості.

Реклама

ТЕЛЕЦЬ

Перед вами відкриються нові шляхи, ймовірно, це буде нова робота або звістка, пов'язана з бізнесом. Можливе відрядження або тісне спілкування з колегами. Настав вдалий час для того, щоб оприлюднити свої творчі здобутки. Якщо хочете закласти міцний фундамент подальшого розвитку бізнесу, вам потрібна тісна співпраця з однодумцями.

БЛИЗНЯТА

Ви починаєте новий цикл, для якого характерні питомі корисні зміни та тривалий прогрес. Ви йдете шляхом зростання. Можливо, вам потрібно буде ухвалити важливе рішення, яке вплине на перебіг подій у майбутньому. Ось-ось почнеться новий розділ вашого життя. Ви готові до всього.

РАК

Зараз вдалий момент розпочати новий прибутковий проєкт. Може бути надходження грошей або отримання подарунка. Можливий початковий етап відносин із людиною або людьми, які згодом відчинять вам двері до фінансового зростання. Сприятливий період для всього, що пов'язане з тілом, здоров'ям і фізичним аспектом буття.

ЛЕВ

Використайте цей місяць для проявлення своєї незалежності й утвердження себе в цьому світі. Час діяти. Ймовірно, необхідно буде організувати якусь структуру, створити стабільне оточення. Вам може допомогти наставник чи партнер. Можливо, незабаром ви досягнете високого становища в суспільстві.

ДІВА

Саме зараз час звільнитися від емоційних зв'язків і стати незалежним. Ви вже уникаєте того, що перестало вас влаштовувати, і прямуєте до чогось нового. Ви поступово усвідомлюєте це і прагнете внутрішніх змін. Вам не терпиться заповнити порожнечу у своєму житті. Можливі подорожі та зміна місця проживання.

ТЕРЕЗИ

Ви зможете відновити старі знайомства. Хтось із минулого знову з'явиться у вашому житті. Може статися випадок, який надасть вам можливість застосувати старі навички, що тривалий час не використовувалися. Можлива подія, що принесе вам новини, які спричинять зміну роботи або місця проживання. Головне, будьте відверті.

СКОРПІОН

Ви повинні ухвалити важливе, доленосне рішення і обрати, яким шляхом прямувати далі. Будуть певні випробування і необхідність зробити вибір. Уважно розглядайте всі варіанти, перш ніж робити остаточне рішення. Зараз ви перебуваєте на роздоріжжі. Але це гарний час для того, щоб відверто говорити про свої стосунки.

СТРІЛЕЦЬ

Прогнозується успіх у бізнесі та фінансових справах. Розумний, практичний підхід веде вас до стабільного руху вперед. Для вас цей місяць матеріального достатку та задоволення, або ж вагомого кроку в цьому напрямку.

КОЗЕРІГ

Період конфронтації та проблем. Можливо, ви вже відчуваєте, що на вас тиснуть. Щоб подолати труднощі, перешкоди та конкуренцію, доведеться зібрати всю свою внутрішню силу та рішучість. У вас є перевага, навіть якщо поки ви її не помічаєте. Міцно стійте на ногах та відстоюйте власну позицію.

ВОДОЛІЙ

Ваші нетерпіння й бажання обирати найлегший шлях можуть створити проблеми та зіпсувати вашу репутацію. Можливо, ви не задоволені своєю роботою або зовсім позбавлені її. У будь-якому випадку проблеми впливають на вашу поведінку. Пропрацюйте свою агресію, не переступайте чужі кордони, а головне — не порушуйте закон.

РИБИ

Швидше за все, ви відчуєте фінансові труднощі та неприємні часи. Ви надто навантажуєте себе. Зараз найкращий час, щоб позбутися зайвих обов'язків та інших непотрібних ситуацій у вашому житті. Не витрачайте марно свої ресурси. Не розпочинайте ризиковані проєкти, є ймовірність втрати грошей.

Текст: Анастасія Талько

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.