До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Паралімпійська чемпіонка Бебе Грандіс стала посланницею L'Oreal Paris

Параатлетка-фехтувальниця Бебе (Беатріче) Віо Грандіс стала посланницею краси L'Oreal Paris.

Фото: L'Oréal Paris

"Коли щось здається неможливим, то це можна зробити", – життєвий девіз чемпіонки світу з фехтування, призерки Паралімпійських ігор Бебе Віо Грандіс. 25-річна уродженка Венеції доєдналася до родини представниць L'Oréal Paris, які втілюють силу та дух бренду.

Реклама

Як одна з наймолодших облич L'Oréal Paris, Віо Грандіс планує використовувати глобальну платформу, щоб висвітлювати силу людей з інвалідністю, а також розширити можливості жінок різних поколінь. Перехворівши в 11 років на гострий менінгіт, зіркова спортсменка втратила кінцівки. Замість кинути фехтування, яким вона захоплювалася з п’ятирічного віку, вона обрала інший шлях – повернутися й здолати труднощі, а не піддатися страху невдачі. Саме тому їй дали прізвисько Фенікс.

"Фенікс може жити, померти, горіти й знову жити, — каже вона. — Моя скаутська група бачила, як я на кожному кроці жила, вмирала, горіла, а потім жила знову".

З новою місією в L'Oréal Paris Бебе мріє розширити власну академію Bebe Vio, яку вона запустила в партнерстві з Nike, та підсилити свій фонд art4sport, що пропонує спорт як терапію для дітей з фізичними вадами, а в майбутньому — стати президентом Паралімпійського комітету Італії.

Бебе каже, що їй надто добре знайомий страх не впоратися зі своїм завданням, не досить старанно працювати чи не вміти мотивувати інших. "Але, на щастя, я можу перетворити страх на енергію і знайти в собі сили завжди намагатися", — каже дівчина.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.