До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Краса рятує: L’Oréal Україна прoдовжує програму гуманітарної підтримки

L’Oréal Україна продовжує програму гуманітарної підтримки, мета якої – забезпечити українців понад 500 000 засобів гігієни до кінця 2022 року.

L’Oréal Україна – окрема юридична особа в складі Групи L’Oréal, яку засновано у 2004 році. Від початку російського вторгнення та війни в Україні L’Oréal Україна спрямувала всі зусилля на забезпечення українців засобами гігієни й підтримку своїх працівників – а це 326 осіб з родинами. Компанія допомагає не лише тим, хто залишився в Україні, а й тим, хто виїхав або залишає країну.

Реклама

Піклування про своїх – це важливий крок. Фінансова підтримка працівників – не лише заробітна плата, а ще й додаткова фінансова допомога щомісяця з огляду на зростання вартості умов життя в Україні та виникнення додаткових витрат. В компанії також створили 24/7 гарячу лінію для надання психологічної допомоги працівникам та їхнім родинам. L’Oréal Україна й далі забезпечує житлом працівників, які перебувають за кордоном, надає доступ до приватної медичної допомоги, психологічну підтримку та юридичні консультації. А ще – допомагає в тимчасовому працевлаштуванні в інших філіях L'Oréal тим, хто бажає отримати міжнародний досвід.

Гуманітарна допомога

Допомагати українцям – це звична практика для L’Oréal. Все почалося ще у 2020 році під час пандемії COVID-19, коли компанія передала безплатно 200 000 гелів для санітарного оброблення. Цей досвід став у пригоді у війну.

Від початку російського вторгнення та війни в Україні компанія L’Oréal спрямувала всі зусилля на забезпечення українців засобами гігієни. З березня по червень L’Oréal Україна доставила близько 300 000 засобів гігієни у понад 20 населених пунктів України. Гуманітарну допомогу спрямували на забезпечення лікарень, пологових будинків, центрів з вимушено переміщеними особами, будинків для літніх людей, ТрО та ЗСУ завдяки благодійному фонду "Let’s help" та "Українській медичній місії", партнерові фонду ООН у галузі народонаселення (UNFPA Україна).

З вересня по грудень компанія планує забезпечити вимушено переміщених осіб 200 000 засобів додатково, фокусуючись на підтримці українців, які виїхали з окупованих територій.

Гуманітарну підтримку організовують і надають спільно з благодійними фондами "Let’s help" та "Твоя опора".

Також Група L’Oréal передала 5 млн грн на гуманітарну підтримку вимушено переміщених осіб, зокрема організаціям в Україні:

• Міжнародній благодійній організації БФ "СОС Дитячі Містечка" (SOS Children’s Villages) — 50 000 євро;
• Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні (UNFPA Україна) — 50 000 євро;
• Міжнародному надзвичайному фонду допомоги дітям при ООН (UNICEF Україна) — 50 000 євро.

"Ми швидко відреагували, та вже 2 березня здійснили перше відвантаження гігієнічних засобів, фокусуючись на потребах локальних переселенців. Попри складну економічну ситуацію в країні, а також імпортний складник діяльності радо організуємо другу хвилю гуманітарної підтримки українців, фокусуючись на допомозі тим, хто виїхав з окупованих територій", — зазначає Директорка з питань корпоративних комунікацій L’Oréal Україна, Катерина Захараш.

Про L’Oréal Україна

L’Oréal Україна є одним з лідерів на косметичному ринку. В унікальному портфоліо компанії – всесвітньо відомі бренди, як от La Roche-Posay, Vichy, CeraVe, NYX PMU, Lancome, Yves Saint Laurent Beauty, Giorgio Armani Beauty, Kérastase та інші. Соціальна місія компанії L'Oréal спрямована на розв’язання важливих для суспільства питань, є частиною ДНК її корпоративної відповідальності.

Нагадуємо, з 2018 року 12 жінок-науковиць здобули премію в межах програми "Для жінок у науці" за підтримки L’Oréal. Інтерв’ю з Оленою Ванєєвою, докторкою фізико-математичних наук, лауреаткою української премії "Для жінок у науці" – 2018, яка ввійшла до 15 найвидатніших володарів премії "Міжнародні молоді таланти", можна прочитати за посиланням. Як минуло вручення премії L'Oréal-UNESCO "Для жінок у науці" у 2021 році, читайте тут.

164 жінки здобули професію перукарки в межах загальноосвітньої програми "Краса для всіх" з 2017 року.

Від початку війни Росії проти України, компанія забезпечила українців 300 000 засобів для гігієни й планує доставити ще 200 000 одиниць продуктів до кінця року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.