До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Брів більше немає: головний тренд майбутньої весни

Відростити, випрямити, зробити пухнастими, зафіксувати милом, пофарбувати, надати вигину... Скільки й чого ми робили з бровами – страшно згадувати. Настав момент, коли про всі маніпуляції можна забути. Брови більше не в моді.

Фото: архів VOGUE

Хоч яку форму мали та хоч якими завширшки були брови в останні сто років, всі візажисти дотримувалися спільної думки: брови загострюють зовнішність та слугують облямуванням для очей. 2022 став роком, коли всі постулати щодо брів похитнулися. Сьогодні брови переживають ренесанс – не в тому сенсі, що знову стають популярними, а в тому, що їх всіляко маскують. Ми бачили щось подібне на картинах Джорджоне й Да Вінчі, пам’ятаєте?

Реклама

Подіуми наступного сезону майорять свідченнями: брови більше не в моді. Їх просвітлюють, роблять максимально непомітними, маскують. І якщо раніше це були точкові приклади для найсміливіших, то сьогодні це перетворилося на потужний тренд. І головне правило наступної весни: якщо ви носите просвітлене волосся, то треба римувати його з просвітленими бровами. Це тільки спершу лячно. Звикнемо.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.