До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Подарунок для тих, у кого є все

Що подарувати людині, в якої є все? З косметикою і парфумами легко схибити; одяг і аксесуари – справа смаку. Прекрасний подарунок – книга, але тут важливо знати, яка тема цікавить обдаровуваного: якщо він обожнює мистецтво початку ХХ століття, то альбом репродукцій малих голландців його навряд чи потішить. І тут на сцену виходить універсальний подарунок №1 – парфумована свічка.​

Парфумована свічка, Jardins d'Ecrivains

На відміну від аромасвічок, які своїм нав'язливим запахом нагадують про супермаркети і загальну метушню, парфумовані свічки – витвори мистецтва. Їхні композиції збалансовані, як композиції парфумів. Вони покликані ароматизувати простір, і хоча менше втручаються в особисту ауру, змінюють атмосферу приміщення і наповнюють його якими завгодно нотами: чи то імбирних пряників, чи квітів, чи мандаринів.

Реклама
Набір свічок, Acqua di Parma, лімітований випуск

Зі свічками треба поводитися трепетно, згідно з інструкцією: давати горіти протягом необхідного часу, щоб уникнути ефекту tunneling, коли по центру, навколо ґнота, утворюється "тунель"; обрізати сам ґніт і правильно гасити – до прикладу, за допомогою спеціального засобу. Ну і, звичайно, не залишати горіти без нагляду.

Набір з догляду за свічками, Diptyque

Важливий лайфхак: навіть якщо людина не в захваті від аромату подарованої свічки, нею теж можна ароматизувати простір – просто поставити її у ванній кімнаті, не підпалюючи. Так вона м'яко поширить свої запашні хвилі навколо, не стаючи занадто "гучною".

<b>Candles</b>

Більше краси – Instagram @vogueua_beauty

Читайте також:

Дорогий Санта: про які б'юті-подарунки варто мріяти

Парфуми Різдва: 16 ароматів зі святковим настроєм

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.