До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що в косметичці герцогині Кембриджської Кетрін

Герцогиня Кетрін не сходить зі сторінок сайтів і журналів, проте про її б'юті-хитрощі відомо небагато. У публічному доступі знаходиться лише інформація про те, що за ідеальні локони в зачісці "челсі" відповідає перукар Річард Вард. Журналістка Донна Фрейдкін провела розслідування і з'ясувала у виробників косметики, що знаходиться в королівській косметичці.​

Догляд

У питаннях догляду Кейт віддає перевагу швейцарській косметиці Karin Herzog, зокрема дневному крему з лінійки з киснем і ретинолом Vita-a-Kombi. Денний крем Oxygen Face має антисептичні властивості і відновлює клітини шкіри, а скраб Mild Scrub дбайливо очищає пори для ідеального королівського сяйва.

Реклама

Ще один улюблений продукт герцогині – сертифіковане органічне масло шипшини Trilogy – універсальний б'юті-засіб, у складі якого всього один інгредієнт. Складно знайти більш натуральний продукт, який одночасно зволожує, захищає і покращує еластичність. Ціна за баночку $ 65 цілком прийнятна, як для королівської косметички.

За словами авторки бренду Credo, біля ліжка герцогині розташовані відразу дві баночки диво-еліксиру Beuty Sleep. У складі екологічного продукту відразу 14 рослинних масел, які допомагають зберегти пружність і молодість шкіри. Ніжний аромат допомагає швидше заснути і сприяє відпочинку шкіри.

Очі

Кейт вважає за краще земляні відтінки в макіяжі: охра, болотний, чорний, золотий, асфальтовий. Вcі вони представлені в палітрі Naked Urban Decay, яка вже кілька років є косметичним бестселером у всьому світі.

Завершує створення королівського погляду класична туш Lancôme Hypnôse.

Обличчя

Сяйво шкіри забезпечує "цегла" Shimmer Brick Compact Bobbi Brown – рум'яна з ефектом сяйва в бронзовому відтінку.

А також легендарний хайлайтер/консилер Touche Éclat Yves Saint Laurent.

Вуста

Кейт рідко потрапляє в об'єктиви фотографів з яскравою помадою. Щоби довершити б'юті-образ, вона використовує помаду Bobbi Brown Semi-Matte Lip Color відтінку Sandwash Pink.

Більше краси: Instagram @vogueua_beauty

Читайте також:

Вікторія Бекхем назвала улюблені б'юті-засоби

Що в косметичці Кейт Мосс

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.