До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

KAZKA запустила Beauty Vlog на YouTube

Олександра Зарицька, лідерка групи KAZKA, започаткувала власний б’юті-влог на Youtube.

Фото: Фото: Lesha Lich, архів Vogue

"У 26-річну Олександру Зарицьку, голос групи KAZKA, закохуєшся з першої хвилини. „По-моєму, вона ще не розуміє, яка вродлива", — ввечері після знімання напише мені в месенджері наш fashion-редактор Веня Брикалін. У неї класичні риси обличчя, густі широкі брови, кучеряве каштанове волосся, але мене під час першої зустрічі підкорює навіть не зовнішність, а її щирість і безпосередність", — так починається інтерв’ю з групою Kazka. Те, що Олександра — б’юті-маньячка, редакція знає давно: в тому самому інтерв’ю вона зізналася, що в США скупила всю лінійку Fenty Beauty, яка тоді тільки з’явилася на ринку.

Реклама

"Я обожнюю косметику, робити мейк, а також талановитих і цікавих людей. Тому поєднала все це у своєму новому проєкті. Щовипуску ми з моїми гостями збиратимемося на певну подію, яку, до речі, ви можете запропонувати в коментарях", — звертається Олександра до своїх підписників. Гостем першого випуску, де співачка робить собі макіяж, став візажист, блогер Єгор Андрюшин. Перший влог уже можна дивитися на YouTube.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.