До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як минув запуск весняних новинок Sisley

Французька марка фітокосметики Sisley представила колекцію засобів для догляду Sisleya L'Integral Anti-Age.

Французька марка фітокосметики Sisley представила колекцію засобів для догляду Sisleya L'Integral Anti-Age. З цієї нагоди в Україну приїхав міжнародний експерт марки Крістіан Гульєтта, який працює з Sisley чверть століття.

Реклама

Історія лінії Sisleya L'Integral Anti-Age почалася 2016 року, коли вчені після років досліджень виявили, який великий вплив мають епігенетичні (поведінкові) фактори на старіння. Тоді вирішили всі засоби Sisleya L'Integral Anti-Age збагачувати коктейлем активних інгредієнтів: екстрактами перської акації, ліндери, комплексом дріжджів і протеїнів сої. Всі вони продовжують життєвий цикл клітини. У складі колекції: засіб для догляду за шкірою Sisleya L'Integral Anti-Age, лосьйон-догляд Sisleya Lotion, сироватки Sisleya Firming Serum і Sisleya Anti-Wrinkle Serum, тональна основа Sisleya Le Teint, а також останні новинки – догляд для тіла Sisleya Concentrated Firming Body Crème і крем для рук Sisleya Hand Care Anti-Aging Concentrate SPF 30.

Серед гостей були: Олена Рева, Олена Беттяр, Тетяна Богдан, Наталія Гоцій, Олена Пащенко, Наталя Листопад. Як минув бранч, дивіться в галереї.

<b>sisley beauty br 2019</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.