До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Б'юті-гороскоп: липень 2019

Уколи краси, лімфодренаж і лікування нігтів що зірки радять у липні. Детальний гід vogue.ua.

Реклама
Обличчя

У підборі сприятливих дат для косметологічних процедур можна опиратися на Місячний календар. Процедури активного зволоження і живлення краще робити у час Місяця, що зростає, з 3 до 16 липня. В інші дні Місяць убуває; варто запланувати такі процедури: серію легких фруктових пілінгів, біоревіталізацію, освітлення пігментації, дренажний масаж від набряклості, глибоке очищення.

Ставити філери і вводити ботокс найкраще у час Місяця, що зростає, знакам Риб, Тельця і Лева: 5-6 липня.

Тіло

Лімфодренажні процедури принесуть очікуваний ефект, якщо виконувати їх при сприятливих аспектах Нептуна на Венеру в сузір'ях Скорпіона і Рака: з 3 до 28 липня.

Результат від епіляції воском і шугаринга триватиме довше, якщо робити процедури в третю і четверту фази місячного циклу. Відповідні дати: 15-16 і 23-24 липня. Лазерну епіляцію (вона особливо рекомендована Левові, Діві, Козерогу і Водолію) краще робити, коли директно Уран у Тельці, а це – весь місяць.

Спа, сауни і хаммами принесуть найбільше задоволення і користі в період з 3 до 27 липня. Козерогам і Водоліям зірки радять періодичні холодні обгортання, крижаний бар і регулярний контрастний душ вранці. Японські лазні офуро, сенто і фурако ідеальні для Стрільців і Близнюків з 28 липня.

Земним знакам зодіаку, Тельцям, Дівам і Козерогам, рекомендовано ввести в раціон більше зелених овочів і фруктів. Шпинат, броколі, авокадо і зелений перець наситять вітамінами, необхідними для підтримки природної краси.

Волосся

Найвдаліші дати для фарбування – коли Місяць перебуває у знаках Тельця, Діви і Козерога: 4, 6, 15 липня, коли Меркурій буде в Тельці або в Терезах. Починати курси добавок і вітамінів від випадіння волосся і записуватися на догляд за шкірою голови варто у час Місяця, що зростає: його фази безпосередньо впливають на стан і швидкість росту волосся. У липні це період 3-16 липня.

Щоб прискорити ріст і додати волоссю об'єму, слід стригтися 6 або 15 липня.

Нігті

Лікувальні покриття будуть особливо ефективними, якщо нанести їх при положенні Венери в знаку Рака, з 3 до 27 липня.

Сприятливі дні для догляду за руками для всіх знаків у липні: 1, 6, 9, 11, 14-15, 20, 22, 28-30.

Зуби

Під час планування стоматологічних процедур важливо знати: вони не рекомендовані в період ретроградного Меркурія: з 8 липня до 1 серпня.

Вибілювати зуби смужками найкраще у час Місяця, що зростає в Рибах: 13 і 14 липня.

Видаляти зуби і робити операції на яснах краще у час Місяця, що спадає, і вибирати дні, коли Місяць перебуває у знаках Терезів і Скорпіона: 30 і 31 липня.

Сприятливі дні для відвідування стоматолога (пломби, чищення, ортодонтичні процедури): 19-22, 27-31 липня.

Пластика

2019 року не буде періодів ретроградного Марса і Венери, тому при плануванні операцій можна орієнтуватися тільки на Місяць, що спадає. Слід уникати днів сонячних і місячних затемнень, а також повного місяця і молодика. Підтягувати груди, живіт, робити ліпосакцію краще в період з 20 до 22 липня.

Текст: Міла Шакун

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.