До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

В очікуванні свят: адвент-календар у подарунок

Немає нічого приємнішого, ніж несподіваний подарунок. Але ще приємніше, коли такі подарунки потрапляють у твої руки кожного дня. Vogue UA вибрав найефектніші адвент-календарі, які прикрасять передсвяткові будні.

Getty

Такі відомі бренди, як YSL, Jo Malone, Yves Rocher, Kiehl's (останні два приїдуть в Україну), а також мультибрендові б'юті-магазини – підготували адвент-календарі, які протягом 24-х днів дарують приємні сюрпризи. Маски для обличчя, тіні для брів, найсоковитіші помади і навіть мініатюри свічок і духів заховані у маленьких коробочках, які переховуються за датою в календарі. Крім цінних подарунків самі календарі круті ще й тим, що нерідко нагадують твір мистецтва або інсталяцію сучасної виставки. Багато брендів також вирішили доповнити їх мотивуючими цитатами. Надихаємось напередодні свят і нагадуємо, що адвент-календар треба дарувати як мінімум за 24 дні до Нового року, щоб настрій до свята тільки зростав.

<b>Адвент-календари</b>

Адвент-календар може бути не тільки красивим, але і корисним подарунком – якщо це, наприклад, курс засобів для догляду, процедур або вітамінів, розрахований на місяць застосування. Так, якщо почати їх використовувати 1 грудня, то Новий рік можна буде зустрічати всеозброєною.

<b>адвент-витамины и курсы процедур</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.