До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сексуальне виховання: 7 джерел, які збагатять ваші знання про секс

"Сексуальна освіта ніколи не закінчується", — вважають в Anoeses. І радять підбірку українських та англомовних ресурсів, де можна прочитати, послухати і подивитися більше про секс і сексуальність.

1. Сайт неурядової організації Planned Parenthood містить короткі та зрозумілі відповіді на більшість запитань щодо репродуктивного здоров’я, сексуальної орієнтації, побудови стосунків, безпечного сексу та багато іншого.

2. Інстаграм Anoeses Education, у якому можна дізнатися не лише базові речі про секс і сексуальність, але й поглибити знання про розмаїтість фетишів, практику БДСМ, еротичні фантазії.

3. Без перебільшень легендарна книга Емілі Нагоскі "Як бажає жінка", — маст хев для кожної жінки та гетеросексуальних чоловіків, що турбуються про партнерку.

4. Інстаграм і ТікТок психологині Анастасії Забели "У трусах", де вона кумедно, але експертно відповідає на найбільш поширені й наболілі запитання про секс, анатомію, статеве здоров’я.

5. Інстаграм kama.lab із практичними порадами, як займатися сексом і реально отримувати задоволення.

6. Платформа Sex Positive Families — особливо корисна, якщо ви маєте чи плануєте дитину. Тут можна отримати доступ до готових посібників для різних типів запитань і вікових категорій дітей.

7. Проєкт OMGYes, підписка на який надає доступ до величезної бібліотеки відео, текстів із дослідженнями, практиками та гайдами для кращого розуміння власної сексуальності й побудови стосунків.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.