До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

3 ідеї модного макіяжу очей весна-літо 2021

За останній рік наше життя змінилося: ось уже рік ми носимо маски, рік сумуємо за подорожами й звичним життям, яке здавалося повсякденним, а сьогодні видається неймовірно яскравим і багатим на події. Французький бренд рослинної етичної косметики Yves Rocher випустив колекцію макіяжу для очей і брів, яка допомагає додати яскравості не тільки макіяжу, а й настрою. Ми запропонували приміряти новий яскравий макіяж героїням Vogue — і за підтримки Yves Rocher розпитали, як їм вдається додати яскравих барв у власне життя.

Jerry Heil

Про звички в макіяжі, пов’язані з режимом масок

Реклама

Маски допомогли мені розпрощатися з тональною основою. Розпрощатися з усім, що блокує мені пори. Ба більше, я ще до початку маскового режиму перестала фарбуватися навіть на концерти. Вважаю, все що не робиться, — на краще. І, можливо, це допоможе багатьом полегшити свій макіяж.

Макіяж. Очі: Рідка Підводка для Контуру Очей відтінок 1, Олівець для Контуру Очей Водостійкий відтінки 1, 5, Стійкі Тіні-Олівець для Повік відтінок 2, Туш для Вій Метаморфоза Ультрачорна. Брови: Олівець для Брів відтінок 5, Туш для Брів відтінок 5, все — Yves Rocher.
Одяг: Кафф, MM6 Maison Margiela (spazio.ua); водолазка, Alice+Olivia (tsum.ua)

Про улюблений акцент у макіяжі

Я завжди робила акцент на очі — і, здається, тепер це буде найактуальніше.

Про те, як додати фарб у своє життя

Кожен мій день починається з медитації, молитви, перегляду улюблених психологів на YouTube в поєднанні зі смачним сніданком. Сніданком, що містить лише ті продукти, які я люблю: healthy, ті, що поліпшують мені настрій. Тоді я знаю: якщо виконаю всі ці ритуали, мій день пройде під егідою класного настрою.

Макіяж. Очі: Рідка Підводка для Контуру Очей відтінок 1, Олівець для Контуру Очей Водостійкий відтінків 1, 5, Стійкі Тіні-Олівець для Повік відтінок 02, Туш для Вій Метаморфоза Ультрачорна. Брови: Олівець для Брів відтінок 5, Туш для Брів відтінок 5, все — Yves Rocher. Одяг: Кафф, Ambush; кольє, Magda Butrym; сукня, The Attico, все — theicon.ua

Про улюблений засіб для макіяжу очей

Я обожнюю червону підводку для очей. Я, можна сказати, запускала цей тренд: робила стрілки помадою, червоними тінтами для губ задовго до того, як це стало трендом. А нині почали надходити в продаж червоні підводки — і я невимовно тішуся, тому що тепер на це можна витрачати менше часу.

Про улюблений засіб Yves Rocher з гами для макіяжу очей і брів

Маркер для Контуру Очей зі зручним фетровим кінчиком допомагає підкреслити вії одним рухом. Ним легко нанести тонку та чітку лінію або широку драматичну стрілку.

Маркер для Контуру Очей, Yves Rocher
Макіяж. Очі: Рідка Підводка для Контуру Очей відтінок 1, Олівець для Контуру Очей Водостійкий відтінків 1, 5, Стійкі Тіні-Олівець для Повік відтінок 2, Туш для Вій Метаморфоза Ультрачорна. Брови: Олівець для Брів відтінок 5, Туш для Брів відтінок 5, все — Yves Rocher.
Одяг: Кафф, Ambush; кольє, Magda Butrym; сукня, The Attico, все — theicon.ua
Яна Метьолкіна

Про б’юті-звички, пов’язані з режимом масок

Я стала зрідка наносити макіяж, натомість частіше використовую засоби для догляду. Саме завдяки карантину стала більше прислухатися до свого тіла. Зрозуміла, що замість лаяти його за вади, краще придумаю, як допомогти йому мати крутий вигляд. Скільки часу й грошей я готова інвестувати в результат? Ми, жінки, звикли вічно критикувати себе, порівнювати з іншими, робити занадто великі ставки на зовнішність. Але це руйнівний підхід, який не додає впевненості та сили. Я вибираю любов до себе й подяку тілу за те, скільки всього воно вміє, скільки насолоди й можливостей мені дарує. Я ліпше звертатиму увагу на яскраві особливості власного тіла, а не принижуватиму себе за недосконалості. Я прагну більше відточувати себе як особистість, а не переховувати свої зморшки.

Макіяж. Очі: Олівець для Контуру Очей відтінків 1, 5; Стійкі Тіні-Олівець для Повік відтінків 8, 2; Туш для Вій Метаморфоза Ультрачорна, Туш для Вій Підкручування та Догляд Чорна. Брови: Олівець для Брів відтінок 2, Туш для Брів відтінок 3, все — Yves Rocher.Одяг: cережки, Isabel Marant (theicon.ua); сорочка, Nanushka (spazio.ua)

Тому для підтримки краси я насамперед упровадила системний спорт уранці вдома, нормалізувала водний режим, тричі на день зволожую шкіру професійними засобами, роблю самомасаж і системно ходжу на масаж обличчя до фахівця. Тіло швидко відгукується на ці корисні звички й на вигляд набагато доглянутіше та здоровіше. У підсумку навіть звичний базовий макіяж лягає краще.

Про улюблений акцент у макіяжі

Люблю робити акцент на губи, оскільки обожнюю їхню натуральну пишність і форму. Маски цій звичці не стоять на заваді, якщо використовувати стійку помаду. Рівний тон, трохи рум’ян, гель для брів, легкі тіні з мерехтінням на повіки, іноді туш і хайлайтер. Готово! На зустріч, на знімання нового відео на YouTube, на збіганку з друзями.

Макіяж. Очі: Олівець для Контуру Очей відтінків 1, 5; Стійкі Тіні-Олівець для Повік відтінків 6, 8, 2; Туш для Вій Метаморфоза Ультрачорна, Туш для Вій Підкручування та Догляд Чорна. Брови: Олівець для Брів відтінок 2, Туш для Брів відтінок 3, все — Yves Rocher.
Одяг: cережки, Isabel Marant (theicon.ua); сорочка, Nanushka (spazio.ua)

Про те, як додати барв у життя

Головні барви в моєму житті — подорожі. У дорозі, на зніманні я почуваюся максимально живою, відповідно до свого покликання. Хоч це і моя робота, але "апетит" не зник. Обожнюю прокидатися в новому місті, швидко робити б’юті-процедури й бігти досліджувати нові місця, знайомитися з людьми й культурними особливостями. Вдома обожнюю опікуватися рослинами. Маю їх багато, і вони наповнюють яскравими барвами простір квартири й побут. А ще я люблю яскраві хустки — зав’язувати на голову, шию або вплітати у волосся. Одна деталь може завершити образ, поліпшити настрій і прикрасити відео або фото.

Макіяж. Очі: Олівець для Контуру Очей відтінків 1, 5; Стійкі Тіні-Олівець для Повік відтінків 6, 8, 2; Туш для Вій Метаморфоза Ультрачорна, Туш для Вій Підкручування та Догляд Чорна. Брови: Олівець для Брів відтінок 2, Туш для Брів відтінок 3, все — Yves Rocher.
Одяг: cережки, Isabel Marant (theicon.ua); сорочка, штани, все – Nanushka (spazio.ua)

Про улюблений засіб для макіяжу очей

Люблю легкі світлі тіні — вони надають обличчю свіжості. А кольорова туш, наприклад, блакитна або рожева, додає образу зухвалості.

Про улюблений засіб Yves Rocher з гами для макіяжу очей і брів

Це тіні-олівець, які прекрасно розтушовують, хоч пензликом, хоч пучками пальців, і тримаються весь день.

Стійкі Тіні-Олівець для Повік відтінок 1, Yves Rocher

А також олівець і прозорий гель для брів. У них зручні щіточки, якими легко надати бровам природної виразності.

Прозорий Гель для Брів, Yves Rocher.
Олена Мандзюк

Про звички в макіяжі, пов’язані з режимом масок

Вже рік ми носимо маски, і звички в макіяжі, звісно, змінилися. Але в дуже цікавий спосіб: я можу тижнями ходити без мейку, але водночас дуже уважно дбати про шкіру за допомогою сироваток, кремів, масок і тоніків. А потім в одну мить мій настрій змінюється — і я бажаю чогось справді яскравого. Нині, навесні, мені хочеться соковитих відтінків. Фарбувати вуста з носінням масок не дуже виходить, тому подобається робити акцент на очі. Особливо використовувати кольорові олівці: зелений, блакитний або навіть жовтий.

Макіяж. Очі: Олівець для Контуру Очей відтінків 1, 4, Стійкі Тіні-Олівець для Повік відтінків 5, 1, Олівець для Контуру Очей Водостійкий відтінок 4, Туш для Вій Підкручування та Догляд Чорна. Брови: Туш для Брів відтінок 2, Олівець для Брів Ультрастійкий відтінок 2, все — Yves RocherСережки, Simon Miller (spazio.ua)

Про улюблений акцент у макіяжі

До карантину мій мейк був набагато спокійнішим, можливо, через те, що бракувало часу спробувати для себе чогось нового. Я обходилася рівним тоном, хайлайтером та тушшю для вій. З початком карантину в мене з’явилося набагато більше часу не лише для своєї родини, а й для себе. Спробувала нові зачіски, нову стилізацію образів і, звісно, нові продукти в макіяжі.

Макіяж. Очі: Олівець для Контуру Очей відтінків 1, 4, Стійкі Тіні-Олівець для Повік відтінків 5, 1, Олівець для Контуру Очей Водостійкий відтінок 4, Туш для Вій Підкручування та Догляд Чорна. Брови: Туш для Брів відтінок 2, Олівець для Брів Ультрастійкий відтінок 2, все — Yves Rocher.Одяг: сережки, Simon Miller (spazio.ua); сукня, Proenza Schouler (tsum.ua)

Про те, як додати фарб у своє життя

Якщо ви зараз зазирнете до мого блогу в інстаграмі, то побачите там справжню весну, сповнену соковитих кольорів, кожен з яких подібний до цвітіння улюблених квітів. Мені не доводиться чогось вигадувати, бо все за нас уже створила природа: якщо підбори — то трав’янистого відтінку, якщо сумочка — то кольору сонця; сукня як небо — і настрій як веселка.

Макіяж. Очі: Олівець для Контуру Очей відтінків 1, 4, Стійкі Тіні-Олівець для Повік відтінків 5, 1, Олівець для Контуру Очей Водостійкий відтінок 4, Туш для Вій Підкручування та Догляд Чорна. Брови: Туш для Брів відтінок 2, Олівець для Брів Ультрастійкий відтінок 2, все — Yves Rocher.Одяг: сукня, Proenza Schouler (tsum.ua)

Про улюблений засіб для макіяжу очей

Дуже люблю підводку для контуру очей Yves Rocher за насичений колір і зручний аплікатор. З нею виходять акуратні й витончені стрілочки навіть у початківців.

Про улюблений засіб Yves Rocher з гами для макіяжу очей і брів

Вже роками у моїй косметичці туш для вій від бренду Yves Rocher, яку нині замінила новинка Метаморфоза Ультрачорна. Ви пробували? — Якщо ні, зробіть це обов’язково. Фарбую в один шар, цього досить, щоб вії стали пишними, довгими й доглянутими, бо склад містить рицинову олію й волошкову воду, які додатково піклуються про кожну вію.

Туш для Вій Метаморфоза Ультрачорна, Yves Rocher
Оновлена гама для макіяжу очей та брів Yves Rocher

Головна новинка весни Yves Rocher — оновлена гама для макіяжу очей і брів, яка представлена з огляду на особливості крантинного життя в епоху пандемії: режим масок, потреба в яскравих емоціях. Розповідаємо, які засоби варті особливої уваги.

Стійкі Тіні-Олівець для Повік

Мають 14-годинну стійкість, швидко схоплюються, тому потребують навичок у нанесенні. У них шовкова текстура, а в складі — екстракт волошки. Гама представлена десятьма відтінками з перламутровим покриттям. Тіні можна розтушовувати пензлем або пучкою пальця.

<b>Стійкі Тіні-Олівець для Повік 2021</b>
Стійкі Тіні-Олівець для Повік

Олівець для Контуру Очей

Класика жанру, базовий олівець, який має бути в кожній косметичці. Він підкреслює лінію росту вій та надає погляду глибини. Корпус олівця виготовлений із соснової деревини лісів, якими опікується бренд, а склад містить екстакт волошки. Він годиться навіть для чутливих очей, а також його можна наносити на слизову оболонку внутрішньої повіки. Гама представлена 5 натуральними матовими відтінками.

<b>Олівець для Контуру Очей 2021</b>
Олівець для Контуру Очей

Олівець для Контуру Очей Водостійкий

П’ять яскравих, насичених відтінків водостійкого Олівця підхожі навіть тим, хто носить контактні лінзи. У складі — 99% натуральних інгредієнтів, а також екстракт волошки. Передавання кольору — правдиве з першого ж нанесення, але інтенсивність можна регулювати.

<b>Олівець для Контуру Очей Водостійкий 2021</b>
Олівець для Контуру Очей Водостійкий

Рідка Підводка та Маркер для Контуру Очей

Маркер для Контуру Очей з глянцевим покриттям особливо сподобається новачкам у макіяжі; підводку з гнучким кінчиком оцінять ті, хто вправно малює стрілки. У рідкої підводки матовий фініш.

<b>Рідка Підводка та Маркер для Контуру Очей</b>
Рідка Підводка та Маркер для Контуру Очей

Олівець для Брів

Олівець класичного формату з пудровою текстурою представлений у п’яти відтінках. Вбудована щіточка допомагає рівномірно розтушувати колір і надати бровам форми.

<b>Олівець для Брів 2021</b>
Олівець для Брів

Олівець для Брів Ультрастійкий

Ультратонкий грифель з пудровою текстурою дає змогу достовірно імітувати волоски брів. Формула заявлена як стійка до тертя та має триматися до 12 годин поспіль. Вбудована щіточка, 5 відтінків — це зірка колекції.

<b>Олівець для Брів Ультрастійкий 2021</b>

Туш для Брів і Прозорий Гель для Брів

Туш для Брів, що представлена в 5 відтінках, структурує брови та надає їм густини. У її складі — бамбукова клітковина й рицинова олія. Гель для Брів структурує та фіксує брови.

<b>Туш для Брів та Прозорий Гель для Брів</b>
Туш для Брів та Прозорий Гель для Брів

Фото: Danil Kaistro

Стиль: Anastasiia Yatsenko

Макіяж: Yevgeniya Kozlova

Зачіски: Mary Tsyhylyk

Продюсер: Marina Sandugey-Shyshkina

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.