До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

3 б'юті-секрети іменинниці Джессіки Альби

28 квітня 37 років виповнюється американській актрисі Джесіці Альбі. На початку 2018-го вона стала мамою втретє, але на рідкісних кадрах папараці помітно, що вона себе відмінно почуває, має прекрасний вигляд і насолоджується новим станом. Після народженням першої дитини Джессіка Альба серйозно задумалась про здоровий спосіб життя і правильне харчування, та, заодно, поділилась своїми б'юті-секретами у книзі The Honest Life. Vogue.ua виділив ключові лайфхаки іменинниці, прикладу якої справді хочеться слідувати.

Джессіка Альба
Про догляд за шкірою

Моє головне правило вмиватися на ніч. За день наша шкіра відчуває великий стрес і її потрібно обов'язково очистити. Також я люблю вмиватися зранку, але якщо ваша шкіра надто суха, то цей крок можна і пропустити. Два рази на тиждень я роблю маски. Порада мого косметолога Шані Дарден дуже проста для сухої шкіри купувати маски на основі крему, а для нормальної або жирної на основі гелю. Обов'язкова частина догляду використання зволожуючих кремів, а також сироватки. Останню наношу лише на ніч. І свою косметичку не можу уявити без бальзаму для губ. Він є у мене в кожній сумці. Тільки потрібно звернути увагу на склад часто в бальзамах використовують нафтохімічні продукти, а вони сушать шкіру губ ще більше.

Реклама
Джессіка Альба
Про макіяж

Я – фанат багатофункціональних продуктів, оскільки витрачати багато часу на макіяж я не можу. Але, при цьому, не забуваю про такий крок як база. Довгий час я просто не усвідомлювала всю її силу. Мені подобається база під макіяж Korres – вона створює правильний "вологий" ефект і шкіра на вигляд здається молодшою, наче вкрита росою. Якщо не хочеться взагалі витрачати часу на макіяж, то просто змішайте свій зволожуючий крем з тональним – це забезпечить природній і доглянутий вигляд. Також у мене є кілька секретів, як зробити ідеальним макіяж губ: спочатку нанесіть на них тональну основу, потім обведіть лайнером, заштрихуйте поверхню і лише тоді додайте трохи помади.

Джессіка Альба
Про фігуру

Першу дієту я розпочала в 20 років – в моїй родині ніколи не було худих людей, тому я розуміла, що мені потрібно тримати себе в руках. Коли мені важливо швидко прийти у форму, я використовую систему харчування 3-2-1. Її суть проста – три прийоми їжі основних, два перекуси і один літр води. Під час цієї дієти з раціону варто виключити солодощі, продукти з високим вмістом солі і крохмалю, а також алкоголь. Головне, не забувати про сніданок. Він повинен бути щільним і ситним. Люблю вранці їсти білкову їжу. Головне пам'ятати – нежирне м'ясо або рибу ми поєднуємо лише з листовими овочами, які заправляємо або лимонним соком, або бальзамічним оцтом.

Джессіка Альба

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.