Зірковий камбек: браслети з шармами повертаються

Браслет-оберіг — це ювелірний еквівалент підвіски на руці. Ретельно відібрані шарми, що звисають з браслета та без слів гучно розповідають про вашу особистість чи ідентичність, були особливо популярні в 1990-ті та "нульові" і, схоже, мають усі шанси знову гучно заявити про себе цього сезону.

Chanel, весна-літо 1993

Сучасні модниці завзято розпаковують браслети Pandora в тіктоку, прикрашають шармами та брелоками свої сумки і навіть декорують ними взуття. Від ностальгічних браслетів-оберегів до вишуканих металевих дрібничок — здається, що браслети з шармами зараз усюди.

Chopova Lowena

Згідно з даними Lyst, за останні шість місяців кількість пошуків шармів зросла на 150%, а браслети-обереги від MM6 Maison Margiela і Dior шукали на 300 та 750% більше відповідно, тож недивно, що вони опинилися серед найпопулярніших прикрас у застосунку для покупок. Платформа Ssense наповнена різноманітними грайливими моделями від Justine Clenquet, Chopova Lowena та Marc Jacobs, а в соціальних мережах модниці власноруч створюють свої вироби. Браслети з квадратними шармами, з’єднаними ланками, а не прикріпленими до ланцюжка, також виявилися дуже популярними.

Versace, весна-літо 1992

Браслети з шармами приваблюють не тільки підлітків, але й категорію класу люкс. Ці прикраси були звичним явищем на подіумах Chanel у 1990-х роках — часто дебютували разом із грайливими поясами-ланцюжками та каскадними намистами — тоді як максималістські прикраси вже давно стали фірмовим знаком Versace.

Chanel, весна-літо 1992

Якщо ви не плануєте створювати власний витвір із бісеру, vogue.ua зібрав 7 браслетів з шармами, які варто додати до свого ювелірного гардероба вже зараз.

Completedworks

Marland Backus

Acne Studios

Marc Jacobs

Pacharee

Tiffany & Co.

За матеріалами vogue.co.uk.

Популярне на VOGUE