Величезна та ультрарідкісна колекція вінтажних сумок Ріанни

Ріанна славиться не лише своїм музичним талантом, а й бездоганним стилем. Співачка є відомою колекціонеркою вінтажних сумок, її арсенал вражає різноманітністю та рідкісністю моделей.

Серед улюблених аксесуарів Ріанни — сумки Dior. В її колекції є кілька різних варіантів культової моделі Saddle, зокрема рідкісні екземпляри з камуфляжним принтом та прикрашені бісером. Крім того, співачка має кілька моделей сумок Gucci з епохи, коли брендом керував Том Форд.

DIOR Vintage Saddle Bag

LOUIS VUITTON Graffiti Alma MM Top Handle Handbag In Black And White

Однак колекція Ріанни не обмежується класичними моделями. Вона є власницею рідкісних лімітованих аксесуарів, як-от сумка Louis Vuitton х Stephen Sprouse Alma та сумка Fendi Spy з оригінальним дизайном. Співачка демонструє неабиякий смак, обираючи не лише класичні моделі, але й ексклюзивні та нестандартні сумки. Її колекція є справжнім скарбом для колекціонерів та модників. Ріанна доводить, що аксесуари можуть бути не просто доповненням до образу, а справжнім витвором мистецтва. Її колекція вінтажних сумок є цьому яскравим свідченням.

Сумка Louis Vuitton у формі футбольного м’яча. Ця рідкісна модель була випущена брендом на честь Чемпіонату світу з футболу 1998 року.

Папараці зафіксували співачку під час вечері в Нью-Йорку з вінтажною сумкою Gucci. Модель із знаменитою монограмою бренду, випущена ще у 1990-х роках.

Ріанна з вінтажною сумкою Gucci з пітона, що належить до епохи Тома Форда.

Ріанна з вінтажною сумкою Gucci з монограмою. Цей аксесуар родом з колекцій 1990-х років.

Співачка обрала вінтажну сумку Fendi для вечері в Лос-Анджелесі.

Ріанна з червоною вінтажною сумкою Gucci Horsbit в Нью-Йорку.

Ріанна з рідкісною сумкою-сідлом Dior з камуфляжним принтом у Нью-Йорку.

Співачка з сумкою Dior Columbus, прикрашеною стразами.

За матеріалом vogue.co.uk

Популярне на VOGUE