Сумка з торочками — наймодніший аксесуар сезону осінь-зима 2024/2025

Торочки штурмом захоплюють сумки прийдешнього сезону. Чи це пов’язано з одержимістю естетикою Western чи, можливо, трендом бохо, який зараз панує? Ймовірно. Модні бренди та дизайнери грайливо задекорували клатчі, тоути та інші сумки торочками, які додають задоволення будь-якому вбранню.

Valentino

Це, безсумнівно, найбажаніша сумка сезону, незалежно від моделі. Після того, як минулого року торочки сяяли на різноманітних сукнях, ця деталь стає надійним вибором, коли справа стосується аксесуарів. З одного боку, вони повторюють тенденцію Western, яку Фаррел Вільямс повернув у центр уваги завдяки своїй колекції чоловічого одягу Louis Vuitton сезону осінь-зима 2024/2025. Досліджуючи витоки утилітарного одягу, дизайнер надихнувся корінням американського гардероба, і торочки прикрашали різноманітні речі, як-от пальта та сорочки.

Louis Vuitton

Chloe

З іншого боку, дизайнери надихаються трендом бохо-шик, який ми змогли оцінити на подіумі найпершого показу Чемени Камалі для Chloé. Дизайнерка тонко розкрила власне бачення тенденції через втілення ідеї чутливої ​​та вільної жіночності. Шкіряні куртки та штани були прикрашені торочками, а пальта — класичним картатим принтом.

Prada

Bottega Veneta

У Prada торочки прикрасили сумку-браслет, у Valentino вони набули блискучого вигляду на великій сумці, а Stella McCartney показали клатч, зроблений із сотень ремінців. Тож торочки будуть усюди.

Stella McCartney

Ferragamo

Сумка з торочками буде однією з найпопулярніших у прийдешньому сезоні, адже її грайливість, незвичайність, але водночас універсальність, залишаться надзвичайно бажаними. Що стосується кольорів, то здебільшого варто орієнтуватися на нейтральні тони: чорний, білий, бежевий або навіть сірий.

Emporio Armani

Isabel Marant

Bottega Veneta

Saint Laurent

Stella McCartney

За матеріалами vogue.fr.

Популярне на VOGUE