Сумка-серце Alaїa — улюблений аксесуар модниць цього літа

Alaïa — бренд, відповідальний за створення сумки-серця, яку неможливо було не побачити під час останніх Тижнів моди. Тепер вона набуває вірусності і в соціальних мережах. Крім того, цей аксесуар став одним з найбільш популярних сумок в Інтернеті за останні місяці: модель від Alaїа є частиною списку найбажаніших аксесуарів, який Lyst представляє щокварталу.

Пітер Мюльє, креативний директор MaisonAlaïa, розробив цю геометричну модель, що позиціонувалася як ідеальний подарунок на День Святого Валентина. Аксесуар має форму серця і довгий ланцюжок, що збільшує його універсальність та можливість стилізації. Широка палітра кольорів, окрім червоного, дає змогу знайти варіант сумки-серця, який ідеально пасуватиме саме вам.

Бренд, заснований тунісцем АззедіномАлайя, відродився останніми роками, що підтверджується безліччю знаменитостей, які носять одяг цієї фірми, і вірусністю багатьох його аксесуарів. Варто лише згадати сітчасті балетки, які неодмінно стануть головною частиною вбрання і прийдешнього сезону. Vogue.ua зібрав найстильніші виходи streetstyle-зірок з яскравими та незвичними сумками-серцями від Alaїа.

Текст: TeresaRomero Martinez

За матеріалами vogue.es.

Популярне на VOGUE