Слінгбеки — найелегантніше взуття для літніх образів

Серед усього різноманіття босоніжок, слінгбеки — туфлі із закритим носком та відкритою п'яткою — є найвишуканішою парою, з якою будь-який образ миттєво стає елегантним. Ми вже розповідали про еспадрильї на танкетці та на пласкій підошві, як про зручне та нарядне взуття. А зараз час познайомитися ближче зі слінгбеками, як із найелегантнішим взуттям для літніх образів.

Getty Images

Слінгбеки човники на тонких підборах

Човники — завжди потрібна пара в гардеробі, яка влучно поєднується зі штанами, мініспідницями та сукнями. Більш літній варіант цього взуття — слінгбеки, які можна впевнено носити зі шкарпетками. Наша улюблена модель — чорна шкіряна пара від Alessandra Rich у стилі Mary Jane.

Getty Images

Prada

Alessandra Rich

Слінгбеки на фігурних підборах

Нібито й класичне взуття, однак у поєднанні з цікавими фігурними підборами або танкеткою слінгбеки отримують грайливий вигляд. Пара від Tory Burch із підборами, які нагадують краплю, а перед — лофери, є нашим референсом для подібних слінгбеків.

Getty Images

Fendi

Tory Burch

Слінгбеки на kitten heels

Здається, це саме та модель, з якою одразу асоціюються слінгбеки. Низькі акуратні підбори, гострий носок, перемичка на п'ятці. Слінгбеки з анімалістичним принтом стануть влучним акцентом, а от світлий варіант від Gucci виключно відповідає тренду на прозорість.

Getty Images

Saint Laurent

Gucci

Слінгбеки на товстих підборах

Ще одна найзручніша пара слінгбеків. Поєднайте їх із капроновими шкарпетками й отримаєте романтичний образ, а щоб підкреслити фемінність, обирайте блискучу пару у трендовому цукерково-рожевому відтінку.

Getty Images

Ganni

Gucci

Колірні слінгбеки

Лаковані слінгбеки на низьких підборах та з довгим носком мають виключний ретро настрій. Ідеальне поєднання — із мініспідницею чи мінісукнею. Пара цитринового відтінку із метеликами від Jacquemus — та, на яку варто рівнятися.

Getty Images

Saint Laurent

Jacquemus

Слінгбеки на пласкій підошві

Найбільш повсякденна модель, яку ви точно зможете взувати щодня. Пласка підошва — це завжди про зручність. У виборі пари на цей сезон слідуйте прозорому тренду. Натомість позачасовою є класичний витягнутий силует та чорний колір.

Getty Images

Tom Ford

Alaïa

Популярне на VOGUE